Autorijschool Zoetermeer

Onze autorijschool Zoetermeer verzorgt professionele autorijlessen voor een scherp tarief. Zoek je een goede autorijschool in Zoetermeer dan helpen wij jou graag bij het halen van jouw rijbewijs. De Autorijschool van Zoetermeer is onderdeel van Rijschool 2thePoint en met vele tevreden leerlingen ondersteunen en begeleiden we jou graag naar het roze pasje. Tijdens de rijopleiding leer je alle aspecten die nodig zijn voor het behalen van het CBR-examen. Naast kennis en techniek is de verkeersveiligheid het belangrijkst, met onze aanpak besteden wij veel tijd aan het inschatten van situaties en kijkgedrag.

Waar moet je op letten?

Je ben druk opzoek naar een goede autorijschool in Zoetermeer, je zult merken dat er heel veel (kleine) autorijscholen zijn maar welke moet je kiezen?
Er zijn verschillende aspecten die een autorijschool een goede autorijschool maken, wij geven je graag enkele tips om tot een goede keuze te komen.

 1. Slagingspercentage
  Het slagingspercentage van een Autorijschool kan helpen bij het vormen van een goede keuze, maar dit zegt niet alles.
  Een autorijschool Zoetermeer met 2 examens per jaar en een slagingspercentage van 50% komt niet heel betrouwbaar over.
 2. Beoordelingen
  Wanneer je een autorijschool in Zoetermeer op het oog hebt, vraag dan mensen uit jouw omgeving of ze ervaring hebben met deze autorijschool.
  Wat schrijven andere over de Autorijschool Zoetermeer, bezoek de Facebookpagina zoek de autorijschool op via Google.
 3. Prijs-kwaliteitsverhouding
  Een gemiddelde autorijschool in Zoetermeer vraagt voor een losse rijles 43,- per 60 minuten.
  Autorijscholen met buitengewoon lage tarieven doen concessies in kwaliteit, veiligheid en plezier.
  Een goede autorijschool heeft voldoende klanten, nette auto’s en professionele medewerkers.
 4. Brancheverenigingen
  Autorijscholen die zijn aangesloten bij een branchevereniging behoren vaak tot de top van de autorijscholen.
  Deze autorijscholen moeten zich aan strenge regels houden en worden jaarlijks gecontroleerd op betrouwbaarheid, financiële gezondheid en professionaliteit.
 5. Neem altijd eerst een proefles!
  Een goede autorijschool heeft niets te verbergen! Verplicht een autorijlespakket afnemen? doe het niet maar kies altijd eerst voor een Aanmelden.
  Zo kun je ervaren hoe de autorijschool daadwerkelijk is voordat je jezelf eraan verbindt.

Autorijschool Zoetermeer, wat doet rijschool 2thePoint anders?Rijschool Francies

Wij zijn een moderne autorijschool in Zoetermeer en maken gebruik van moderne hulptechnieken zoals camera’s in de auto’s. Persoonlijk contact en gezellige rijlessen zijn voor ons heel belangrijk, omdat alleen zo de leerling de leerstof goed tot zich kan nemen.
Om jou altijd van dienst te kunnen zijn hebben wij naast het persoonlijke contact ook een online leerlingen-portaal waarbij je altijd inzage hebt in jouw lesrooster, vorderingen en facturatie. Daarnaast is onze Autorijschool Zoetermeer BOVAG gecertificeerd, zo ben je altijd zeker van hoge kwaliteit en volledig verzekerd mocht er onverhoopt iets misgaan.

Ervaringen met Autorijschool ZoetermeerAutorijschool-zoetermeer-reviews

Wij zijn natuurlijk trots op onze leerlingen en laten dat ook graag weten, wij zijn daarnaast ook benieuwd naar hun mening over onze Autorijschool en vragen daarom een review achter te laten bij klantenvertellen.nl, Facebook en Google. Deze platformen zijn volledig onafhankelijk en de recensies zijn geschreven nadat de leerling zijn/haar examen heeft behaald. Laat je inspireren door de jonge bestuurders van Autorijschool Zoetermeer.

Neem vrijblijvend contact

Wat je ook besluit te doen, wij hopen je te mogen verwelkomen bij onze autorijschool zodat we samen een leuke, vlotte en vooral succesvolle route gaan rijden richting jouw rijbewijs!
Telefonisch aanmelden kan via  079 – 888 80 01 of online via onze aanmeldpagina.