Mijn naam is Francies Ugaz, ik ben eigenaresse van Rijschool 2thePoint maar boven alles een gepassioneerde rij-instructrice.

Bij Rijschool 2thePoint streven wij naar perfectie en uitmuntende klantbelevingen tegen betaalbare tarieven. Hoe trots wij ook zijn op onze manier van werken.. u gelooft de meningen van onze klanten toch eerder dan ons. En dat snappen we ook! Daarom vragen we klanten altijd om een referentie door te geven over ons. Hieronder vindt u de ervaringen met Rijschool 2thePoint en opmerkingen van veel van onze klanten.

Maak vrijblijvend een afspraak en haal voordelig het rijbewijs!

Francies Ugaz
Klantenvertellen facebook-review2
Recent geslaagd
Onze klanten aan het woord
 • Erg gezellige maar vooral leerzame lessen gehad. Ik raad iedereen zeker aan om bij rijschool 2thepoint te lessen! De rijinstructrice neemt veel tijd voor je en legt alles goed uit met behulp van tekeningen etc. Ik ben in 1 keer geslaagd! Succes!
  Milou
  Zoetermeer
 • Mijn ervaring met Francies was erg prettig. Ze heeft veel geduld en heeft er geen moeite mee om dingen nogmaals uit te leggen. Francies heeft veel inzicht en dat geeft ze door aan haar leerlingen. Daarnaast is ze ook nog heel erg gezellig. Top rijschool!
  Tim
  Zoetermeer
 • Na heel wat andere rijscholen geprobeerd te hebben, kwam ik uiteindelijk bij 2 the point. De manier van lesgeven en de prijs/kwaliteit verhouding maken dit naar mijn mening de beste rijschool van zoetermeer! Dank je wel Francies!
  Maarten
  Zoetermeer
 • De instructrice van rijschool 2thePoint is erg geduldig en geeft een hele duidelijke uitleg. Daarnaast is het ook erg gezellig in de auto! Ik keek altijd uit naar de rijlessen en raad rijschool 2thePoint ook zeker aan
  Samantha
  Zoetermeer