VOOR DE BESTE RIJLESSEN MET DE MEESTE ZEKERHEID GA JE NAAR EEN BOVAG RIJSCHOOL.

Bovag rijschoolVan je rijbewijs heb je een leven lang plezier. Maar je moet het wel eerst halen. Waar neem je les? Kies je voor de goedkoopste rijles? Of wil je liever kwaliteit tegen een goede prijs? Je rijbewijs halen is een forse investering. Dus is het belangrijk om te weten waar je aan toe bent. Bij een BOVAG rijschool krijg je die zekerheid. Hoe? Dat lees je hieronder!

Als je les neemt bij een BOVAG rijschool, krijg je als eerste een lesovereenkomst. Daar staat precies in wat je afspreekt met de rijschool. Dan ga je lessen. Elke BOVAG rijschool werkt uitsluitend met de beste instructeurs. Bovendien zijn de lesauto’s nieuw, goed onderhouden en ben je goed verzekerd als je achter het stuur zit. Je bent dus in goede handen.

 

Bovag rijschoolStel nu dat de rijschool failliet gaat. Rijscholen die aangesloten zijn bij BOVAG vallen onder het BOVAG Garantiefonds Rijscholen.
Dat zorgt ervoor dat je vooruitbetaalde lessen gewoon kunt volgen.Wat er ook gebeurt. Bij een BOVAG rijschool zit je dus goed. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je het ergens niet mee eens bent. Dat kun je rustig bespreken met de rijschool. Komen jullie er niet uit? Dan kun je BOVAG Bemiddeling aanvragen. Nog steeds geen oplossing? Dan is er nog de Geschillencommissie, je hoeft dus niet meteen naar de rechter. Dat is namelijk duur en kost veel tijd. De Geschillencommissie is een onafhankelijk en onpartijdig orgaan waarbij zowel consumentenorganisaties als BOVAG betrokken zijn. De uitspraken van de Geschillencommissie zijn bindend, je weet dus snel waar je aan toe bent.
Je kunt dus altijd ergens terecht met een klacht.

Kortom: bij een BOVAG rijschool weet je precies waar je aan toe bent. Je krijgt de beste rijlessen met de meeste zekerheid.
Zo kun je erop vertrouwen dat je goed en veilig leert autorijden. Voor de rest van je leven.