Aangesloten bij BOVAG

BOVAG garandeert zekerheid en betrouwbaarheid. Rijscholen die bij BOVAG zijn aangesloten moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en de BOVAG-gedragscode. Elke BOVAG rijschool is verplicht verzekerd en de instructeurs moeten een Verklaring omtrent gedrag (VOG) kunnen overleggen. Ook zijn de auto’s van BOVAG rijscholen altijd modern en goed onderhouden. Alleen deze rijscholen mogen een BOVAG-logo voeren.

Wat is het garantiefonds?

Het BOVAG Garantie Fonds (BGF) is een fonds die in noodgevallen gevallen de leerling schadeloos stelt. Rijschool 2thePoint is aangesloten bij het BGF. Dat zorgt ervoor dat je de door jou vooruitbetaalde lessen altijd kunt volgen. Zelfs als de rijschool failliet gaat.

Rijschool Bovag

Hoe werkt het garantiefonds?

Gaat een BOVAG-rijschool onverhoopt failliet, dan kun jij als leerling dankzij het BGF de vooruitbetaalde rijopleiding gewoon afmaken bij een andere BOVAG-rijschool in de buurt. Alle vooruitbetaalde lessen vallen onder het BGF. Een gedupeerde leerling die aanspraak wil maken op het BGF moet de volgende documenten overleggen:

  • Betalingsbewijs
  • Ingevulde leskaart
  • Ondertekende lesovereenkomst

Rijschool

Bekijk het certificaat van Rijschool 2thePoint