Wij zijn aangesloten bij BOVAG

Een BOVAG rijschool biedt u als consument natuurlijk extra zekerheden en transparantie. Onze autorijschool is aangesloten bij de brancheorganisatie BOVAG, hierdoor bieden wij extra zekerheid bijvoorbeeld op het gebied van betalingen, garantie en klachten afhandeling.

BOVAG Rijschool 2thePoint

De beste instructeurs

Want niet is fijner om direct van start te kunnen gaan met een instructeur waarmee het klikt. Onze collega’s zijn gemotiveerde opleiders. Iedere dag begeleiden onze instructeurs (toekomstige) bestuurders, jong of meer op leeftijd dat maakt bij ons geen verschil. Iedereen zal met plezier leren autorijden.

Hoog slagingspercentage

Het slagingspercentage van een rijschool zegt iets over de geleverde kwaliteit. Bij een rijschool die is aangesloten bij de branchevereniging BOVAG weet je zeker dat ze bovengemiddeld presteren. Neem alvast ook een kijkje op onze pagina met beoordelingen van leerlingen en laat je overtuigen.

Alle voordelen van 2thePoint

✅ Vaste instructeur

✅ Hoog slagingspercentage

✅ Moderne en nette lesauto’s

✅ Flexibele lestijden

✅ Aangesloten bij branchevereniging

✅ Gratis uitgebreide proefles

✅ Gratis herexamen bij complete rijopleiding

Pluspunten van een BOVAG rijschool

  • BOVAG-rijscholen en hun instructeurs worden periodiek op 9 punten gecheckt.
  • De instructeurs zijn bevoegd en hebben een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

 

Rijschool Logos

Rijschool 2thePoint is gecertificeerd

Rijschool

Bekijk het certificaat van Rijschool 2thePoint

Wat zeggen onze leerlingen?

“Deskundige, kwalitatieve en een super leuke rijschool!”

De rijinstructrice Francies is echt geweldig! Ze is geduldig, rustig, gezellig en goed in haar job. Ik heb een paar lessen gevolgd bij Rijschool 2thePoint, omdat ik een tijdje niet meer auto had gereden (wel een rijbewijs) en ik onzeker was om alleen de weg op te gaan.

Lily, Zoetermeer

Review-Rijschool

“Super gezellig, leerzaam en vertrouwd”

Mijn rijlessen bij 2thepoint waren altijd gezellig, leerzaam en vertrouwd. We kletste altijd over van alles! Dat schepte een band En voelde ik mij erg op mijn gemak! Altijd bleef ze rustig en vertelde ze hoe de situatie anders of beter had gemoeten. Dit gebeurde nooit op een botte of vervelende manier!

Demi, Benthuizen

Review-Rijschool

“In 1 keer geslaagd zonder extra lessen”

Titel zegt het eigenlijk al. Altijd gezellige en goede lessen, ik had zelf een lessenpakket van 45, om er zeker van te zijn dat ik genoeg ervaring op zou doen. Nooit te laat opgehaald en altijd stipt op tijd dus makkelijk plannen. Bij vragen altijd een snelle reactie en goede uitleg, niets over te klagen dus.

Joris , Zoetermeer

Review-Rijschool

Vragen?

Het kan voorkomen dat we je vraag niet meteen hebben beantwoord. Bij Rijschool Alphen aan den Rijn zijn we er om mee te denken, en daarom hebben we een lijst met veelgestelde vragen samengesteld. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen voor verdere assistentie.

Wij geven ook rijles in:

Rijschool Zoetermeer, Rijschool Leimuiden, Rijschool Alphen aan den Rijn, Rijschool Ter Aar, Rijschool Langeraar, Rijschool Woubrugge, Rijschool Rijnsaterwoude.

Kijk hier voor alle locaties en rijscholen.