Ervaringen van leerlingen

Iedere dag zetten wij ons voor 200% in om onze leerlingen de beste kwaliteit en service te bieden. Daarbij vinden wij het belangrijk dat het behalen van het rijbewijs een ervaring is waar je altijd met een glimlach en positieve gedachten aan zal terugdenken.

Onze leerlingen delen graag hun persoonlijke ervaring met jou. Hieronder staat een greep uit hun persoonlijke ervaringen op de onafhankelijke website van Klantenvertellen.nl. Wil je rustig alle persoonlijke ervaringen lezen? Dat kan natuurlijk ook via onze pagina op Klantenvertellen.nl.

Toch nog twijfels of een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Rijschool Zoetermeer
Rijschool beoordeling leerling geslaagd

Francies is echt een top lerares en heeft mij heel goed opgeleid. Ik ben erg blij dat ik in 1 keer heb mogen slagen. Ik raad deze rijschool zeker aan!

Megan uit Zoetermeer

autorijschool recensie in 1x geslaagd

Ik was best nerveus toen ik begon met rijlessen maar Francies legt alles heel erg duidelijk en rustig uit en zal je heel goed op je gemak stellen.

Tom uit Zoetermeer

Rijles met succes rijbewijs gehaald

Altijd super gezellige en leerzame rijlessen! Via de rijles app kan je alles volgen over je voortgang en alle geplande rijlessen zien, super handig!

Fleur uit Zoetermeer

“Deskundige, kwalitatieve en een super leuke rijschool!”

De rijinstructrice Francies is echt geweldig! Ze is geduldig, rustig, gezellig en goed in haar job. Ik heb een paar lessen gevolgd bij Rijschool 2thePoint, omdat ik een tijdje niet meer auto had gereden (wel een rijbewijs) en ik onzeker was om alleen de weg op te gaan.

Lily, Zoetermeer

klantenvertellen-rijschool2thepoint

“Super gezellig, leerzaam en vertrouwd”

Mijn rijlessen bij 2thepoint waren altijd gezellig, leerzaam en vertrouwd. We kletste altijd over van alles! Dat schepte een band En voelde ik mij erg op mijn gemak! Altijd bleef ze rustig en vertelde ze hoe de situatie anders of beter had gemoeten. Dit gebeurde nooit op een botte of vervelende manier!

Demi, Benthuizen

klantenvertellen-rijschool2thepoint

“In 1 keer geslaagd zonder extra lessen”

Titel zegt het eigenlijk al. Altijd gezellige en goede lessen, ik had zelf een lessenpakket van 45, om er zeker van te zijn dat ik genoeg ervaring op zou doen. Nooit te laat opgehaald en altijd stipt op tijd dus makkelijk plannen. Bij vragen altijd een snelle reactie en goede uitleg, niets over te klagen dus.

Joris , Zoetermeer

klantenvertellen-rijschool2thepoint