Informatie voor ouders

Uw zoon of dochter wil graag zijn/haar rijbewijs halen en droomt bijvoorbeeld al van die ene geweldige roadtrip door Europa met vrienden en vriendinnen. U daarentegen bent natuurlijk ook enthousiast maar beseft ook de nodige en reële risico’s voor uw kostbaarste “bezit”.

Het begint natuurlijk bij het begin. Het kiezen van een betrouwbare en goed aangeschreven rijschool. Wij geven u graag een inkijkje in onze bedrijfsvoering. Heeft u daarna nog aanvullende vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Geen vraag is ons vreemd, wij staan u graag te woord.

Team Rijschool 2thePoint

Rijles informatie ouders
Rijschool beoordeling leerling geslaagd

Geen concessies

Veiligheid, gezondheid en kwaliteit staan bij Rijschool 2thePoint altijd voorop. Voor onze klanten en voor onze medewerkers. Wij hechten veel waarde aan transparantie en betrouwbaarheid maar wat betekent dat dan allemaal precies?

Veiligheid en betrouwbaarheid

Allereerst zijn alle medewerkers van 2thePoint bij ons in vaste dienst. Wij zijn een hecht team en werken niet met tijdelijke inhuurkrachten of franchise constructies. Hierdoor hebben wij volledige grip op de geleverde kwaliteit en monitoren wij dit iedere dag.

Alle 2thePoint medewerkers zijn grondig gescreend en beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en alle relevante opleidingen en WRM-bevoegdheden. U kunt altijd de bevoegdheid controleren via de openbare bevoegdheidschecker van het IBKI.

Kwaliteit

Rijschool 2thePoint is aangesloten bij de BOVAG branchevereniging. Dat betekent dat wij ons aan aanvullende strenge eisen moeten houden en hierop periodiek worden gecontroleerd. Dit doen wij om aantoonbaar en transparant te zijn naar iedereen. En zo stimuleren wij iedere collega om het beste uit zichzelf te halen.

Iedere autorijles en rijopleiding kent structuur, duidelijke leerdoelen en een prettige professionele sfeer. Heeft uw zoon of dochter extra aandacht nodig dan is dat voor ons geen enkel probleem. Iedereen is altijd in goede handen.

Rijschool 2thePoint is géén prijsvechter. Wij berekenen eerlijke tarieven en kunnen daardoor 365 dagen per jaar en al meer dan 10 jaar lang uw zoon of dochter voorzien van constante en hoge kwaliteit. Dit ziet u ook terug in de beoordelingen.

BOVAG Rijschool 2thePoint

Transparantie

Wij werken met eerlijke en standaard algemene voorwaarden (AV). Dit zijn de vaak beruchte ‘kleine letters‘ van bedrijven. Onze AV zijn opgesteld om uw en onze rechten te beschermen. De AV zijn opgesteld door de branchevereniging BOVAG en altijd door u in te zien via onze website of die BOVAG.

Kunnen wij nog ergens bij helpen?

Neem gerust contact met ons op via onderstaande button of contactgegevens.