Complete rijopleidingen

Onze complete rijopleidingen hebben alles wat je nodig hebt om jouw rijbewijs succesvol te halen. De tussentijdse toets en examengarantie zijn standaard inbegrepen, zo ben je extra goed voorbereid. Blijkt het dat je toch meer rijlessen nodig hebt dan is het altijd mogelijk een voordelig vervolgpakket te kiezen.

€ 85,- voordeel
Point 20
1489,-
20 x rijles à 60 min.
Incl. tussentijdse toets
Incl. praktijkexamen
Gratis proefles
105,- voordeel
Point 30
1969,-
30 x rijles à 60 min.
Incl. tussentijdse toets
Incl. praktijkexamen
Gratis proefles
125,- voordeel
Point 40
2449,-
40 x rijles à 60 min.
Incl. tussentijdse toets
Incl. praktijkexamen
Gratis proefles

Start & Go rijlespakketten

Wil je meer flexibiliteit en nog nergens aan vastzitten maar wel alvast starten met rijlessen? Dan is een FlexPoint pakket vast iets voor jou! Zo heb je maximale vrijheid en ben je verzekerd van een goede begeleiding naar het rijbewijs. Je kan de opleiding altijd uitbreiden met een examen, tussentijdse toets of extra rijlessen.

Gratis Proefles
FlexPoint 15
750,-
15 x rijles à 60 min.
Gratis proefles
Gratis Proefles
FlexPoint 20
990,-
20 x rijles à 60 min.
Gratis proefles
Gratis Proefles
FlexPoint 25
1225,-
25 x rijles à 60 min.
Gratis proefles

Extra rijlessen nodig? Kies een van onze vervolgpakketten!

Wil je jouw rijopleiding uitbreiden met extra rijlessen dan zijn onze voordelige vervolgpakketten iets voor jou. Overleg met je instructeur welk pakket het beste bij jou past.

Small
2455 extra rijlessen
Medium
3457 extra rijlessen
Large
62513 extra rijlessen
Extra Large
81517 extra rijlessen

Voordelige lespakketten

Met een rijopleiding krijg je korting op het standaard uurtarief en krijg je toegang tot alle faciliteiten welke je nodig hebt om het praktijkexamen te halen. Natuurlijk is het ook mogelijk om losse rijlessen te volgen. Alle lessen vallen standaard onder het BOVAG lesovereenkomst.

Rijschool Bovag

Tevreden klanten

Rijschool Zoetermeer met BOVAG keurmerk en gegarandeerde kwaliteit. Bij rijschool 2thePoint vinden wij zorgeloos en met plezier rijles volgen vanzelfsprekend. Bekijk dan ook onze pagina met klantbeoordelingen waar al onze klanten een onafhankelijke review kunnen achterlaten.

Rijschool Zoetermeer

Het rijlesgebied

Is onze Rijschool ook actief in jouw regio? Grote kans dat je onze lesauto’s ziet langsrijden. Ons lesgebied is namelijk nog steeds aan het groeien. Wij geven actief rijles in Zoetermeer en met team van rijinstructeurs zijn we ook actief in Benthuizen, Hazerswoude-Dorp, Bleiswijk, Moerkapelle, Leidschenveen en Nootdorp.

Staat jouw woonplaats er nog niet tussen?

Neem vooral contact met ons op en grote kans dat onze rijinstructeurs ook bij jou in de buurt autorijles geven.