Rijschool Alphen aan den Rijn

Welkom bij onze Rijschool Alphen aan den Rijn, dé toonaangevende rijschool in Alphen aan den Rijn. Als je zoekt naar absolute kwaliteit, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team bestaat uit ervaren rij-instructeurs met officiële CBR-certificering en een schat aan ervaring. Dankzij onze professionele begeleiding zul je in no-time op weg zijn naar je rijbewijs. Bovendien zijn we buitengewoon bedreven in het lesgeven aan mensen met ADD/ADHD, dankzij onze gespecialiseerde trainingsmethoden.

Rijschool Alphen aan den Rijn tijdens rijles

Rijschool reviews uit Alphen aan den Rijn.

“Fijne lessen gehad”

Altijd leuke lessen gevolgd bij 2thePoint. De rijinstructrice was altijd vriendelijk en geduldig. Via de app kon ik mijn rijlessen inplannen en ook mijn aandachtspunten controleren. Uiteindelijk in één keer geslaagd en zonder stress; ik geef ze een 10!

Daan, Alphen aan den Rijn

Review-Rijschool

“Onwijs fijne rijschool”

Ik ben direct gestart met een volledige rijopleiding. Mijn instructeur was echt heel ontspannen in de auto, waardoor ik snel kon leren. Naast het plezier maken in de auto moest er ook serieus worden geluisterd. Al met al een ontzettend fijne rijschool.

Lucas, Woubrugge

Review-Rijschool

“Rijles van de beste!”

Ik schrijf de review met een dubbel gevoel. Aan de ene kant ben ik superblij met mijn rijbewijs maar aan de andere kant ga ik de wekelijkse rijlessen heel erg missen. Dankjewel voor jullie geduld en steun, ook toen het even tegenzat.

Zoë, Alphen aan den Rijn

Review-Rijschool

De route naar jouw rijbewijs in 3 stappen

Stap 1: Jouw eerste autorijles

Je ontmoet de rijinstructeur en de rijopleiding gaat nu echt van start. Nadat alle instructies zijn gegeven en al je vragen zijn beantwoord, begin je meteen met het persoonlijke lesplan en het daadwerkelijk rijden.

Stap 2: Lesplan op maat

Elke rijles bespreken we grondig en gestructureerd de leerdoelen vooraf met jou. Op basis van je rijvaardigheid, kennisniveau en aandachtspunten werken jij en de rijinstructeur samen naar het uiteindelijke doel van de rijles toe.

Stap 3: Het CBR praktijkexamen!

Na succesvolle afronding van onze rijopleiding ben je volledig voorbereid! Je hebt met succes onze proefexamens afgelegd en je bent nu ingeschreven bij het CBR. Samen perfectioneren we de laatste details en zetten we alles op alles om te slagen!

Begeleiding voor Faalangst en Rijangst in Alphen aan den Rijn

Heb je last van faalangst of ben je angstig om te beginnen met autorijden? Bij Rijschool Alphen aan den Rijn zijn wij gespecialiseerd in het professioneel begeleiden van mensen met faalangst of rijangst. Wij kunnen een faalangstexamen voor jou aanvragen bij het CBR, waarbij de examinator extra aandacht besteedt aan jouw angst voor het examen. Onze ervaren rij-instructeurs hebben uitgebreide expertise opgebouwd in het helpen van mensen zoals jij, en ze staan klaar om je te begeleiden naar zelfverzekerd autorijden.

Rijlessen voor mensen met angst.
Vertrouwde en veilige omgeving.
Individuele begeleiding.

Vaste instructeur

Een instructeur die het examengebied in regio Alphen goed kent en jouw vaste instructeur is. Zo garanderen wij dat je altijd optimaal voorbereid bent en met succes het CBR-rijexamen kunt afleggen.

Gratis proefles in Alphen

Heb je totaal geen rijervaring? Wij bieden een proefles aan tegen een aantrekkelijk tarief, zonder verborgen kosten. Tijdens deze 75-minuten durende proefles ontvang je een persoonlijk advies op basis van jouw rijvaardigheden. Als je na de proefles besluit om te beginnen met een rijopleiding bij onze Rijschool in Alphen aan den Rijn, wordt de proefles in mindering gebracht op het totaalbedrag waardoor de proefles helemaal gratis is.

Rijschool Logos

Rijschool Alphen aan de Rijn

Ik voelde me behoorlijk zenuwachtig toen ik begon met mijn rijlessen, maar Francies legt alles heel helder en geduldig uit, en ze weet je echt op je gemak te stellen.

Rijschool Alphen aan de Rijn

Altijd zeer aangename en educatieve rijlessen! Via de rijles app kun je je voortgang volgen en al je geplande rijlessen bekijken, wat buitengewoon handig is!

Het aantal rijlessen dat nodig is?

Dit varieert voor elke leerling. Tijdens onze proefles ontvang je een eerlijk en op maat gemaakt advies. Als je echter graag een ruwe inschatting wilt hebben, kun je de onderstaande tabel van het CBR als een realistische richtlijn beschouwen:

Type leerling                 Aantal rijlessen (rijles van 60 minuten)

Wonderkind                    15 tot 20 lessen

Vlotte leerling                 20 tot 30 lessen

Gemiddelde leerling       30 tot 40 lessen

Onervaren leerling         40 tot 50 lessen

Direct vrijblijvend een proefles aanvragen?

Wij nemen telefonisch contact met jou op zodat jouw eerste rijles kan beginnen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Bovengemiddeld slagingspercentage bij Rijschool Alphen aan den Rijn

Het slagingspercentage van een rijschool geeft aan hoe goed ze presteren. Als een rijschool lid is van BOVAG, kun je er zeker van zijn dat ze goede resultaten behalen. Bekijk onze recensie pagina om meer informatie te vinden van tevreden leerlingen.

Je Rijbewijs Binnen 10 Dagen: Snel en Efficiënt in Alphen!

Wil je snel en efficiënt je rijbewijs behalen? Kies dan voor onze aangepaste versnelde cursus, waarmee je binnen slechts 10 dagen je rijbewijs kunt halen. Tijdens deze intensieve opleiding leer je snel alle belangrijke aspecten van veilig autorijden. Gedurende deze rijopleiding krijg je dagelijks minstens 4 uur rijles.

Pluspunten bij dé Rijschool in Alphen aan den Rijn

✅ Vast toegewezen instructeur

✅ Uitstekend slagingspercentage

✅ Hedendaagse en goed onderhouden lesauto’s

✅ Flexibele lestijden

✅ Lid van een branchevereniging

✅ Gratis uitgebreide proefles

✅ Gratis herexamen bij een volledige rijopleiding

Vragen?

Het kan voorkomen dat we je vraag niet meteen hebben beantwoord. Bij Rijschool Alphen aan den Rijn zijn we er om mee te denken, en daarom hebben we een lijst met veelgestelde vragen samengesteld. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen voor verdere assistentie.

Wij geven ook rijles in:

Rijschool Zoetermeer, Rijschool Leimuiden, Rijschool Alphen aan den Rijn, Rijschool Ter Aar, Rijschool Langeraar, Rijschool Woubrugge, Rijschool Rijnsaterwoude.

Kijk hier voor alle locaties en rijscholen.