Rijschool Alphen aan den Rijn

Bij Rijschool Alphen aan den Rijn doen we meer dan alleen begeleiding tijdens de rijlessen. Ons gezamenlijke doel is helder: we willen jou helpen om je rijbewijs te behalen!

  • Een vaste instructeur waarmee het klikt!
  • Hoge slagingskans voor iedereen
  • Moderne en nette (rookvrije) lesauto’s
  • Ruime lestijden die je zelf online kunt inplannen
  • Aangesloten bij meerdere brancheverenigingen
  • Uitgebreide proefles die gratis is bij afname pakket
  • Gratis herexamen bij een complete rijopleiding

Rijschool 2thePoint gevestigd in Alphen aan den Rijn heeft tweemaal op rij de Top Score onderscheiding in ontvangst mogen nemen. Daarom zijn we de beste rijschool in de buurt!

Alphen rijschool prijs 2023 Award rijschool Alphen aan den RijnRijschool logos

Bron: Trustoo

Rijschool Alphen aan den Rijn tijdens rijles

Jij zoekt een van de beste rijscholen uit Alphen aan den Rijn?

Wanneer je op zoek bent naar een rijschool zonder zorgen of verborgen voorwaarden, staan wij klaar om je te helpen je rijbewijs te behalen. Wij geven dagelijks rijles in Alphen aan den Rijn en de direct regio, en je bent natuurlijk van harte welkom bij ons!

Ons team van ervaren rijinstructeurs delen handige tips die specifiek gericht zijn op de regio van Alphen en het examengebied in Leiden. Bovendien leren ze jou autorijden op een veilige en verantwoorde manier, waardoor de kans aanzienlijk groter wordt dat je het praktijkexamen in één keer succesvol aflegt.

We snappen dat rijlessen en een rijbewijs halen duur kunnen zijn. Wij geven altijd realistisch en duidelijk advies over de mogelijkheden, zodat je niet onnodig teveel betaalt of teleurgesteld raakt.

Geslaagde leerling Alphen

Hoeveel kost een rijbewijs?

Dit verschilt per leerling. Tijdens onze proefles ontvang je een eerlijk en op maat gemaakt advies. Als je echter graag een schatting wilt hebben, kun je de onderstaande tabel van het CBR als een realistische richtlijn beschouwen:

Type leerling                 Aantal rijlessen (rijles van 60 minuten)

Wonderkind                    15 tot 20 lessen

Vlotte leerling                 20 tot 30 lessen

Gemiddelde leerling       30 tot 40 lessen

Onervaren leerling         40 tot 50 lessen

Elke rijles passen wij aan op jouw vooruitgang, zodat we samen het maximale uit elke les kunnen halen. Alphen aan den Rijn is een leuke en uitdagende regio om te leren rijden. Omdat hier diverse verkeerssituaties voorkomen, ben je altijd goed voorbereid op wat zich mogelijk kan voordoen tijdens jouw praktijkexamen.

Reserveer alvast vrijblijvend jouw plekje.

Na je aanmelding bellen we je op om je wensen te bespreken, zodat we je eerste rijles kunnen inplannen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Toestemming

Rijschool reviews uit Alphen aan den Rijn.

“Fijne lessen gehad”

Altijd leuke lessen gevolgd bij 2thePoint. De rijinstructrice was altijd vriendelijk en geduldig. Via de app kon ik mijn rijlessen inplannen en ook mijn aandachtspunten controleren. Uiteindelijk in één keer geslaagd en zonder stress; ik geef ze een 10!

Daan, Alphen aan den Rijn

Review-Rijschool

“Onwijs fijne rijschool”

Ik ben direct gestart met een volledige rijopleiding. Mijn instructeur was echt heel ontspannen in de auto, waardoor ik snel kon leren. Naast het plezier maken in de auto moest er ook serieus worden geluisterd. Al met al een ontzettend fijne rijschool.

Lucas, Woubrugge

Review-Rijschool

“Rijles van de beste!”

Ik schrijf de review met een dubbel gevoel. Aan de ene kant ben ik superblij met mijn rijbewijs maar aan de andere kant ga ik de wekelijkse rijlessen heel erg missen. Dankjewel voor jullie geduld en steun, ook toen het even tegenzat.

Zoë, Alphen aan den Rijn

Review-Rijschool

Verdien jouw rijlessen terug!

Nodig meer vrienden, familie of kennissen uit en profiteer van gratis rijlessen.

Hoe werkt het?
Met hun toestemming verwijs je een nieuwe cursist naar ons en ontvang je zelf €75,- in geld of gratis rijlessen. Bovendien krijgt de nieuwe cursist een eenmalige korting van €75,- op zijn of haar lespakket. Een geweldige deal, toch?

Meer vrienden betekent meer gratis rijlessen of cash-back!
Let op: de vriendenkorting is geldig t/m 31 oktober 2023

Vrienden korting

Begeleiding voor Faalangst en Rijangst in Alphen aan den Rijn

Heb je last van faalangst of ben je angstig om te beginnen met autorijden? Bij onze autorijschool zijn wij gespecialiseerd in het professioneel begeleiden van mensen met faalangst of rijangst. Wij kunnen een faalangstexamen voor jou aanvragen bij het CBR, waarbij de examinator extra aandacht besteedt aan jouw angst voor het examen. Onze ervaren rij-instructeurs hebben uitgebreide expertise opgebouwd in het helpen van mensen zoals jij, en ze staan klaar om je te begeleiden naar zelfverzekerd autorijden.

Rijlessen voor mensen met angst.
Vertrouwde en veilige omgeving.
Individuele begeleiding.

Vaste instructeur

Een instructeur die het examengebied in regio Alphen goed kent en jouw vaste instructeur is. Zo garanderen wij dat je altijd optimaal voorbereid bent en met succes het CBR-rijexamen kunt afleggen.

Gratis proefles in Alphen

Heb je totaal geen rijervaring? Wij bieden een proefles aan tegen een aantrekkelijk tarief, zonder verborgen kosten. Tijdens deze 75-minuten durende proefles ontvang je een persoonlijk advies op basis van jouw rijvaardigheden. Als je na de proefles besluit om te beginnen met een rijopleiding bij onze Rijschool in Alphen aan den Rijn, wordt de proefles in mindering gebracht op het totaalbedrag waardoor de proefles helemaal gratis is.

Rijschool Logos

Foto van autorijschool leerling Alphen

Ik voelde me behoorlijk zenuwachtig toen ik begon met mijn rijlessen, maar Francies legt alles heel helder en geduldig uit, en ze weet je echt op je gemak te stellen.

foto van leerling rijles gehad Alphen

Altijd zeer aangename en educatieve rijlessen! Via de rijles app kun je je voortgang volgen en al je geplande rijlessen bekijken, wat buitengewoon handig is!

Hoog slagingspercentage in Alphen aan den Rijn

Het slagingspercentage van een rijschool geeft aan hoe goed ze presteren. Als een rijschool lid is van BOVAG, kun je er zeker van zijn dat ze goede resultaten behalen. Bekijk onze recensie pagina om meer informatie te vinden van tevreden leerlingen.

Je Rijbewijs Binnen 10 Dagen: Snel en Efficiënt in Alphen!

Wil je snel en efficiënt je rijbewijs behalen? Kies dan voor onze aangepaste versnelde cursus, waarmee je binnen slechts 10 dagen je rijbewijs kunt halen. Tijdens deze intensieve opleiding leer je snel alle belangrijke aspecten van veilig autorijden. Gedurende deze rijopleiding krijg je dagelijks minstens 4 uur rijles.

Waarom Rijschool Alphen aan den Rijn?

✅ Vast toegewezen instructeur

✅ Uitstekend slagingspercentage

✅ Hedendaagse en goed onderhouden lesauto’s

✅ Flexibele lestijden

✅ Lid van een branchevereniging

✅ Gratis uitgebreide proefles

✅ Gratis herexamen bij een volledige rijopleiding

Vragen?

Het kan voorkomen dat we je vraag niet meteen hebben beantwoord. Bij Rijschool Alphen zijn we er om mee te denken, en daarom hebben we een lijst met veelgestelde vragen samengesteld. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen voor verdere assistentie.

Wij geven ook rijles in:

Rijschool Zoetermeer, Rijschool Leimuiden, Rijschool Alphen aan den Rijn, Rijschool Ter Aar, Rijschool Langeraar, Rijschool Woubrugge, Rijschool Rijnsaterwoude.

Kijk hier voor alle locaties en rijscholen.