Rijschool Benthuizen

Rijles in Benthuizen van de beste rijinstructeurs.

Maak kennis met onze professionele en leuke lesmethode via Rijschool Benthuizen. Of je nu kiest voor losse rijlessen of een complete rijopleiding je bent altijd verzekerd van kwalitatief hoogstaande rijlessen en begeleiding. Iedereen is welkom en elke doelstelling is haalbaar. Of je nu een ervaren bestuurder bent, student of last heb van rijangst wij gaan samen met jou op weg naar succes.

Rijschool Zoetermeer

Unieke lesmethode

Waarom is onze rijschool uniek? Bij 2thePoint werken alleen gemotiveerde, goed opgeleide en vriendelijke instructeurs en instructrices. Ons materiaal is modern en altijd up to date, zo krijg je les in moderne en goed onderhouden lesauto’s.

Vrijblijvende proefles

Wil je beginnen met rijlessen maar weet je nog niet zeker welke rijschool bij je past? Kies dan voor een proefles. Je zit nergens aan vast en je kan tegen een gereduceerde prijs kennismaken met onze rijschool en onze lesmethode. Kies je na afloop voor een rijopleiding of lespakket bij onze Rijschool Benthuizen dan is de proefles zelfs helemaal gratis.

Rijschool Logos

Rijschool Leerling Voorburg jongen

Ik was best nerveus toen ik begon met rijlessen maar Francies legt alles heel erg duidelijk en rustig uit en zal je heel goed op je gemak stellen.

Leerling Rijschool Voorburg

Altijd super gezellige en leerzame rijlessen! Via de rijles app kan je alles volgen over je voortgang en alle geplande rijlessen zien, super handig!

Stapsgewijs naar het rijbewijs

Stap 1: De eerste autorijles

Natuurlijk een spannend moment! De rijopleiding gaat nu echt beginnen en je hebt kennisgemaakt de rijinstructeur. Onze collega zal samen met jou alle instructies doornemen en het lesplan met je doornemen.

Stap 2: Lesplan op maat

Per rijles nemen we de leerdoelen helder en gestructureerd met je door. Tijdens de rijles leer je volgens het persoonlijke opleidingsplan essentiële onderdelen voor het examen en werk je aan eventuele aandachtspunten.

Stap 3: CBR praktijkexamen!

Je hebt de rijopleiding volledig doorlopen en je bent klaar voor het examen. Je hebt de proefexamens met positief resultaat doorlopen en je bent aangemeld bij het CBR. Samen zetten wij nu de laatste punten op de i voor het CBR praktijkexamen!

Slagingspercentage bovengemiddeld

Onze rijinstructeurs coachen de leerlingen volgens onze methodiek. Hierdoor ligt het slaginspercentage hoger dan het landelijkgemiddelde. Naast het keurmerk BOVAG hanteren wij bij Rijschool Benthuizen strenge kwaliteitseisen waardoor jij verzekerd bent van succes! Start direct met rijles in Benthuizen bij de beste rijschool van de regio.

Ook je rijbewijs binnen 10 dagen halen?

Het rijbewijs halen in 10 dagen is mogelijk met onze spoedopleiding. Dit is een rijopleiding die speciaal op maat is gemaakt voor jou. De rijopleiding is intensief waardoor je ongeveer 4 a 5u per dag rijles zal volgen. Het hebben van een theoriecertificaat is vereist.

Waarom kies je voor Rijschool Benthuizen

✅ Altijd een vaste instructeur

✅ Bovengemiddeld slagingspercentage

✅ Goed onderhouden lesauto’s

✅ Ruime lestijden

✅ Aangesloten bij BOVAG

✅ Gratis proefles

✅ Gratis herexamen bij de rijopleiding

Hoeveel rijlessen heb je nodig?

Voor iedere leerling is dit anders. Tijdens onze proefles krijg je eerlijk en persoonlijk advies. Wil je toch alvast een indicatie dan is volgens het CBR onderstaande tabel realistische inschatting:

Type leerling                 Aantal rijlessen (rijles van 60 minuten)

Wonderkind                    15 tot 20 lessen

Vlotte leerling                 20 tot 30 lessen

Gemiddelde leerling       30 tot 40 lessen

Onervaren leerling         40 tot 50 lessen

Meld je vrijblijvend aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Toestemming

Onze leerlingen blij maken.

“Deskundige, kwalitatieve en een super leuke rijschool!”

De rijinstructrice Francies is echt geweldig! Ze is geduldig, rustig, gezellig en goed in haar job. Ik heb een paar lessen gevolgd bij Rijschool 2thePoint, omdat ik een tijdje niet meer auto had gereden (wel een rijbewijs) en ik onzeker was om alleen de weg op te gaan.

Lily, Zoetermeer

Review-Rijschool

“Super gezellig, leerzaam en vertrouwd”

Mijn rijlessen bij 2thepoint waren altijd gezellig, leerzaam en vertrouwd. We kletste altijd over van alles! Dat schepte een band En voelde ik mij erg op mijn gemak! Altijd bleef ze rustig en vertelde ze hoe de situatie anders of beter had gemoeten. Dit gebeurde nooit op een botte of vervelende manier!

Demi, Benthuizen

Review-Rijschool

“In 1 keer geslaagd zonder extra lessen”

Titel zegt het eigenlijk al. Altijd gezellige en goede lessen, ik had zelf een lessenpakket van 45, om er zeker van te zijn dat ik genoeg ervaring op zou doen. Nooit te laat opgehaald en altijd stipt op tijd dus makkelijk plannen. Bij vragen altijd een snelle reactie en goede uitleg, niets over te klagen dus.

Joris , Zoetermeer

Review-Rijschool

Heb je nog vragen?

Het kan natuurlijk gebeuren dat we geen antwoord hebben opgenomen voor jouw vraag. Bij Rijschool Benthuizen willen we graag met je meedenken kijk alvast bij de veelgestelde vragen. Kom je toch niet verder? Dan kan je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Wij geven ook rijles in:
Rijschool Zoetermeer, Rijschool Leimuiden, Rijschool Alphen aan den Rijn, Rijschool Ter Aar, Rijschool Langeraar, Rijschool Woubrugge, Rijschool Rijnsaterwoude.

Kijk hier voor alle locaties en rijscholen.