Rijlessen en een gezonde planeet

Wij beseffen ons goed dat dagelijks autorijden het milieu extra belast. Daarom nemen wij onze verantwoordelijkheid en compenseren we onze CO2-uitstoot.

Jaarlijks toetsen, verlagen en compenseren wij de CO2-uitstoot van onze lesauto’s, onze automatisering (website en IT) en ons kantoor. Samen met de stichting Trees for All monitoren en compenseren wij de volledige CO2-uitstoot door het wereldwijd planten van bomen. Zo werken we aan een gezonde planeet.

Tree-logo

Planten van bomen

Bomen zijn van levensbelang voor een gezond klimaat. Jaarlijks verdwijnen er 3,5 miljard bomen. Samen met Trees for All planten wij bomen om wereldwijde ontbossing tegen te gaan.

Als iedere wereldburger elk jaar twee bomen plant, stoppen we niet alleen het jaarlijkse nettoverlies van bomen, maar keren we het proces om.

Wat kun je zelf doen?

Wil je gaan starten met rijlessen bij 2thePoint? Het compenseren van CO2 start dan automatisch. Je hoeft zelf géén stappen te ondernemen! Naast onze inspanningen passen wij ook het aantal te planten bomen aan.

Uiteraard kun je besluiten om zelf ook nog iets extra’s te doen. Geef een boom weg als cadeau bijvoorbeeld. Of besluit om aanvullend te doneren.

Boom planten

Het Groene Woud

Trees for All realiseert samen met haar partners de aanleg van nieuwe leembossen in het Groene Woud.

Bekijk project: Het Groene Woud

Herstel Costa

Herstel regenwoud

Het Carara National Park is één van de natuurgebieden met de hoogste biodiversiteit in Midden-Amerika.

Bekijk project: Costa Rica 

Vragen?

Het kan voorkomen dat we je vraag niet meteen hebben beantwoord. Bij Rijschool Alphen aan den Rijn zijn we er om mee te denken, en daarom hebben we een lijst met veelgestelde vragen samengesteld. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen voor verdere assistentie.

Wij geven ook rijles in:

Rijschool Zoetermeer, Rijschool Leimuiden, Rijschool Alphen aan den Rijn, Rijschool Ter Aar, Rijschool Langeraar, Rijschool Woubrugge, Rijschool Rijnsaterwoude.

Kijk hier voor alle locaties en rijscholen.