Rijschool Hazerswoude-Dorp

Bij Rijschool Hazerswoude-Dorp kun je zorgeloos en met veel succes rijlessen volgen. Onze Rijschool is aangesloten bij de brancheorganisatie BOVAG. Dit betekent dat wij aan strenge eisen voldoen.

Mocht je ondanks onze ervaring en inspanningen niet in 1x slagen dan is dat natuurlijk niet leuk maar absoluut geen ramp. Met onze examengarantie kun je op onze kosten een herexamen afleggen.

BOVAG Rijschool 2thePoint
Rijschool Zoetermeer

Rijles bij Rijschool Hazerswoude-Dorp heb ik zéér positief ervaren. Iedere rijles was prettig en leerzaam waardoor ik in 1x ben geslaagd voor mijn rijbewijs. Kortom zeer tevreden!

Rijschool Zoetermeer

De proefles was gratis bij het rijlespakket wat ik uiteindelijk heb gekozen. Zo kon ik zonder risico kennismaken met de rijschool en instructeur. Super leuke ervaring en rijschool!

Rijschool

Autorijschool Hazerswoude-Dorp heeft mij goed geholpen, ik mis de rijlessen want ik ben in 1x geslaagd voor het praktijkexamen dankzij de instructeur van 2thePoint.

Autorijles in Hazerswoude-Dorp

Het rijbewijs halen is bij ons geen punt!
Wij werken uitsluitend met de lesmethodes volgens de CBR-richtlijnen.  Autorijles volgen is niet goedkoop, er komt veel kijken bij een goede opleiding.

Bij Rijschool Hazerswoude-Dorp krijg je gegarandeerde kwaliteit, kijk vooral naar onze beoordelingen van eerdere leerlingen. We doen iedere dag ons best om jou aan het rijbewijs te helpen. Zien we jou binnenkort in een proefles?

Rijschool Zoetermeer
Rijschool Zoetermeer

Online rijlessen plannen met de rijles app

Persoonlijke feedback van je instructeur online terugkijken via de rijles app? Dat kan! Omdat wij leervorderingen meten en ook inzichtelijk maken voor jou weet je altijd welke aandachtspunten er nog zijn. Zo ben je 100% voorbereidt op het praktijkexamen.

De instructeurs van Rijschool Hazerswoude-Dorp coachen je tijdens autorijden. Na de rijles kun je rustig alle vorderingen bekijken en zal het lesplan van de volgende rijles afgestemd zijn op jou. Ook kun je altijd en overal makkelijk nieuwe rijlessen inplannen of verzetten. Flexibel en 2 the Point!

Kenmerken Rijschool Hazerswoude-Dorp

Een Rijschool met jarenlange ervaring en vriendelijke instructeurs die iedere dag hun uiterste best doen om van jou een veilige en goede bestuurder te maken. Je zult direct merken dat alle rijlessen van hoge kwaliteit zijn, dit komt doordat onze medewerkers echt verbonden zijn met hun beroep. Wij werken niet met ingehuurde krachten waardoor wij de kwaliteit 100% kunnen borgen. Je ontvangt duidelijke instructies en feedback op een vriendelijke en positieve manier. Wij zijn trots op onze leerlingen en helpen iedereen met het halen van hun persoonlijke doelstellingen.

Lesauto
2thePoint Balon

Wij kennen onze leerlingen

Tijdens de rijopleiding is het belangrijk dat de leerling en rijinstructeur elkaar goed begrijpen. De voortgang van leerlingen bespreken we in het instructeurs werkoverleg, indien een andere rijinstructeur beter aansluit bij de leerling dan signaleren wij dit direct. Ook als de leerling zelf aangeeft te willen wisselen dan zorgen wij voor een nog betere match.

Verjaardagen gaan bij ons niet zomaar voorbij en krijgen een feestelijk tintje. Nieuwe aanmeldingen die een proefles hebben voor hun verjaardag ontvangen we met een feestelijke kennismaking. Persoonlijke aandacht staat bij onze rijschool altijd centraal, leren in een professionele en vertrouwde omgeving.

Het rijlesgebied van Rijschool Hazerswoude-Dorp

Vragen?

Het kan voorkomen dat we je vraag niet meteen hebben beantwoord. Bij Rijschool Hazerswoude-Dorp zijn we er om mee te denken, en daarom hebben we een lijst met veelgestelde vragen samengesteld. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen voor verdere assistentie.

Wij geven ook rijles in:

Rijschool Zoetermeer, Rijschool Leimuiden, Rijschool Alphen aan den Rijn, Rijschool Ter Aar, Rijschool Langeraar, Rijschool Woubrugge, Rijschool Rijnsaterwoude.

Kijk hier voor alle locaties en rijscholen.

Lesautos