Rijschool Langeraar

Woon je in Langeraar en zoek je een betrouwbare rijschool in de buurt? Dan is Rijschool 2thePoint de beste keuze voor jou. Als een BOVAG-erkende rijschool in Langeraar bieden wij meer dan alleen losse rijlessen. Onze diensten omvatten een uitgebreide rijopleiding met een doordacht lesplan, evenals persoonlijke begeleiding voor het overwinnen van rijangst. en andere individuele behoeften.

Rijschool Zoetermeer

Onze lesmethode

Wat maakt onze autorijschool dan zo bijzonder? Naast onze ervaren instructeurs, goed onderhouden lesauto’s en persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat jij altijd perfect bent voorbereid en met succes het CBR-rijexamen kan afleggen.

Gratis proefles

Heb je helemaal géén rijervaring? Wij bieden een proefles aan voor een gereduceerd tarief en zonder kleine lettertjes. Tijdens de proefles van 75 min. krijg je een persoonlijk advies dat is gebaseerd op jouw rijtalent. Wil je na de proefles starten met een rijopleiding bij onze Rijschool Voorburg dan is de proefles helemaal gratis.

Rijschool Logos

Rijschool Leerling Voorburg jongen

Ik was best nerveus toen ik begon met rijlessen maar Francies legt alles heel erg duidelijk en rustig uit en zal je heel goed op je gemak stellen.

Leerling Rijschool Voorburg

Altijd super gezellige en leerzame rijlessen! Via de rijles app kan je alles volgen over je voortgang en alle geplande rijlessen zien, super handig!

In 3 stappen naar jouw rijbewijs

Stap 1: Jouw eerste rijles

Spannend! Je maakt kennis met de rijinstructeur en de rijopleiding is nu echt begonnen. Nadat alle instructies zijn gegeven en al jouw vragen zijn beantwoord start je direct met het persoonlijke lesplan en autorijden.

Stap 2: Persoonlijk lesplan

Iedere rijles nemen wij vooraf en gestructureerd de leerdoelen met je door. Afhankelijk van de rijvaardigheid, het kennisniveau en aandachtspunten werken jij en de rijinstructeur samen naar het einddoel van de rijles.

Stap 3: Het praktijkexamen!

Na het volgen van onze rijopleiding ben je er klaar voor! Je hebt onze proefexamens met goed resultaat behaald en je bent aangemeld bij het CBR. Wij zetten samen de laatste puntjes op de i en gaan ervoor!

Hoog slagingspercentage

Het slagingspercentage van een rijschool zegt iets over de geleverde kwaliteit. Bij een rijschool die is aangesloten bij de branchevereniging BOVAG weet je zeker dat ze bovengemiddeld presteren. Neem alvast ook een kijkje op onze pagina met beoordelingen van leerlingen en laat je overtuigen.

Liever binnen 10 dagen je rijbewijs halen?

Kies dan voor onze spoedopleiding op maat. Zo haal je binnen 10 dagen het rijbewijs. Tijdens deze intensieve rijopleiding leer je in raptempo alle kneepjes van het veilig autorijden. Tijdens deze rijopleiding volg je minimaal 4u rijles per dag.

Alle voordelen van Rijschool Langeraar

✅ Vaste instructeur

✅ Hoog slagingspercentage

✅ Moderne en nette lesauto’s

✅ Flexibele lestijden

✅ Aangesloten bij branchevereniging

✅ Gratis uitgebreide proefles

✅ Gratis herexamen bij complete rijopleiding

Hoeveel rijlessen heb je nodig?

Voor iedere leerling is dit anders. Tijdens onze proefles krijg je eerlijk en persoonlijk advies. Wil je toch alvast een indicatie dan is volgens het CBR onderstaande tabel realistische inschatting:

Type leerling                 Aantal rijlessen (rijles van 60 minuten)

Wonderkind                    15 tot 20 lessen

Vlotte leerling                 20 tot 30 lessen

Gemiddelde leerling       30 tot 40 lessen

Onervaren leerling         40 tot 50 lessen

Meld je vrijblijvend aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Toestemming

Onze leerlingen blij maken.

“Deskundige, kwalitatieve en een super leuke rijschool!”

De rijinstructrice Francies is echt geweldig! Ze is geduldig, rustig, gezellig en goed in haar job. Ik heb een paar lessen gevolgd bij Rijschool 2thePoint, omdat ik een tijdje niet meer auto had gereden (wel een rijbewijs) en ik onzeker was om alleen de weg op te gaan.

Lily, Zoetermeer

Review-Rijschool

“Super gezellig, leerzaam en vertrouwd”

Mijn rijlessen bij 2thepoint waren altijd gezellig, leerzaam en vertrouwd. We kletste altijd over van alles! Dat schepte een band En voelde ik mij erg op mijn gemak! Altijd bleef ze rustig en vertelde ze hoe de situatie anders of beter had gemoeten. Dit gebeurde nooit op een botte of vervelende manier!

Demi, Benthuizen

Review-Rijschool

“In 1 keer geslaagd zonder extra lessen”

Titel zegt het eigenlijk al. Altijd gezellige en goede lessen, ik had zelf een lessenpakket van 45, om er zeker van te zijn dat ik genoeg ervaring op zou doen. Nooit te laat opgehaald en altijd stipt op tijd dus makkelijk plannen. Bij vragen altijd een snelle reactie en goede uitleg, niets over te klagen dus.

Joris , Zoetermeer

Review-Rijschool

Vragen?

Het kan voorkomen dat we je vraag niet meteen hebben beantwoord. Bij Rijschool Langeraar zijn we er om mee te denken, en daarom hebben we een lijst met veelgestelde vragen samengesteld. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen voor verdere assistentie.

Wij geven ook rijles in:

Rijschool Zoetermeer, Rijschool Leimuiden, Rijschool Alphen aan den Rijn, Rijschool Ter Aar, Rijschool Langeraar, Rijschool Woubrugge, Rijschool Rijnsaterwoude.

Kijk hier voor alle locaties en rijscholen.