Rijschool Leimuiden

De keuze voor een rijschool in Leimuiden is geen eenvoudige. Je wilt kwaliteit voor een goede prijs en dat begrijpen we. We leggen voor onszelf de lat hoog en willen het beste uit onszelf halen. Daarom zijn wij aangesloten bij de BOVAG, die hoge kwaliteitseisen heeft voor rijscholen.

Je rijdt altijd in een moderne en schone lesauto en je weet zeker dat de instructeur van onbesproken gedrag is. Hij of zij moet een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kunnen overleggen en wordt periodiek gecheckt op negen belangrijke eisen, zoals de BOVAG ze stelt. Mocht je ondanks onze hoge eisen niet slagen? Dan heb je altijd nog examengarantie, waarmee je op onze kosten een herexamen kunt afleggen.

BOVAG Rijschool 2thePoint
Rijschool Zoetermeer

Professionele rijlessen volgen en met plezier leren autorijden? Via onze rijschool leer je om veilig en met motivatie deel te nemen aan het verkeer. Samen behalen we jouw rijbewijs.

Rijschool Zoetermeer

Twijfel je nog een beetje welke rijschool je moet kiezen? Start dan vrijblijvend met onze proefles. Je krijgt 90 minuten rijles in Leimuiden van een ervaren rijinstructeur.

Rijschool

Wij zijn niet voor niets dé autorijschool in Leimuiden. Onze instructeurs verzorgen jouw rijopleiding van begin tot eind en slaag jij zelfverzekerd voor het praktijkexamen.

Rijles via rijschool Leimuiden

Voordelig jouw rijbewijs halen?
Bij Rijschool Leimuiden gebruiken we moderne lesmethodes die altijd voldoen aan de richtlijnen. Een goede rijopleiding is niet goedkoop maar hoeft zeker niet duur te zijn.

Bij Rijschool Leimuiden heb je altijd en gegarandeerd hoge kwaliteit. Twijfel je nog een beetje? Kijk dan bij de beoordelingen van eerdere leerlingen. Iedere dag doen wij een stapje extra om jou aan het rijbewijs te helpen. Zin gekregen in de rijles? Plan dan een vrijblijvende proefles in.

Rijschool Zoetermeer
Rijschool Zoetermeer

Vernieuwend

Je rijdt in een comfortabele, moderne auto, maar de rijschool in Leimuiden biedt meer. Niet alleen is onze kennis van zowel verkeer als lesgeven scherp en up-to-date, maar we hebben speciaal voor onze leerlingen een online, interactief leerlingenportaal, waarin je op elk moment je afspraken kunt inzien, maar ook je vorderingen bij kunt houden. Je instructeur geeft dus altijd feedback: in real life én online.

Rijles voor iedereen

Of je nu nog op de middelbare school zit of binnenkort met pensioen gaat, bij Rijschool Leimuiden is iedereen welkom. Het maakt niet uit of je nog nooit auto hebt gereden of misschien al wat ervaring hebt, door onze flexibele instelling krijg je precies wat bij jou past. Ook als je bijvoorbeeld faalangst hebt, ben je bij ons aan het goede adres. Onze instructeurs zijn getraind in faalangstbegeleiding en spitsen de lessen toe op wat jij nodig hebt. Je kunt rustig starten met rijlessen bij onze rijschool, maar als je eerst wilt kijken of het wat voor je is, dan mag je altijd een afspraak maken voor een proefles.

Het volgen van rijlessen is altijd een bijzondere periode. Wij willen dat je later met plezier terug kunt kijken naar deze tijd en zullen er alles aan doen om de rijlessen leuk en leerzaam te maken. Je krijgt vanzelfsprekend eerlijke feedback op een vriendelijke manier. We vormen samen met jou een stevig team, dat ervoor zorgt dat jij je doel behaalt. En wij zijn zeker zo blij wanneer jij je rijbewijs haalt als jijzelf.

Lesauto
2thePoint Balon

Een warm welkom

We willen onze leerlingen graag goed leren kennen. Hoe beter we op jouw persoonlijke behoeften kunnen inspelen, hoe makkelijker het behalen van het rijbewijs voor je wordt. Verjaardagen geven we bij Rijschool Leimuiden de nodige aandacht, we houden rekening met je wel en wee en als je je aanmeldt voor rijlessen, zien we dat als een bijzonder moment. Voor het eerst de lesauto instappen is niet zomaar iets, dus we bieden bij nieuwe aanmeldingen zelfs de mogelijkheid een speciaal verrassingspakket af te nemen. En uiteraard weten we dat niemand een perfecte serie rijlessen rijdt, dus als het eens een dagje wat minder gaat, dan kunnen we hier uitstekend mee omgaan.

Het rijlesgebied van Rijschool Leimuiden

Is onze Rijschool Leimuiden ook actief in jouw regio? Grote kans dat je onze lesauto’s ziet langsrijden. Ons lesgebied is namelijk nog steeds aan het groeien. Wij geven actief rijles in Zoetermeer en met team van rijinstructeurs zijn we ook actief in Rijschool Leimuiden, Rijschool Ter Aar, Rijschool Langeraar, Rijschool Woubrugge, Rijschool Rijnsaterwoude.

Kijk hier voor alle locaties en rijscholen.

Staat jouw woonplaats er nog niet tussen?

Neem vooral contact met ons op en grote kans dat onze rijinstructeurs ook bij jou in de buurt autorijles geven.

Lesautos