Rijschool Nootdorp

Zoek jij een Rijschool in Nootdorp? 2thePoint biedt autorijlessen in Nootdorp aan, die jou, zonder zorgen en volgens de laatste CBR-richtlijnen begeleiden naar het rijbewijs. Rijschool 2thePoint is aangesloten bij de BOVAG rijschool brancheorganisatie. Hierdoor ben je extra verzekerd van succes, betaal je nooit teveel en krijg je altijd rijles van hoge kwaliteit.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze methode? Of naar recensies van eerdere leerlingen? Op onze klantenbeoordelingen pagina staat een greep van alle recensies. Daar lees je hoe wij onze leerlingen met succes hun rijbewijs laten halen. Wil je meer weten over onze rijschool en rijlessen in Nootdorp? Lees dan snel verder.

BOVAG Rijschool 2thePoint
Rijschool Zoetermeer

Met moderne lesauto’s en de beste methode kun jij jouw rijbewijs gemakkelijk halen. Geen zorgen en geen verrassingen, Rijschool 2thePoint is de rijschool in Nootdorp.

Rijschool Zoetermeer

Direct beginnen met een proefles en behaal je rijbewijs met plezier. Rijlessen in Nootdorp doe je bij een erkende rijschool met een bovengemiddeld slagingspercentage.

Rijschool

De autorijschool in Nootdorp waarbij je altijd met plezier samenwerkt naar het CBR-praktijkexamen. Rijles met vriendelijke en vaste instructeurs die klaarstaan voor jou!

Autorijles in Nootdorp en CBR examenlocaties

Met onze rijlessen in Nootdorp bereiden we jou voor op het CBR praktijkexamen. Onze instructeurs kennen de examen routes goed en gaan tijdens de rijles regelmatig met jou rijden in het examengebied. Zo ben je extra goed voorbereid en weet je bijvoorbeeld welke verkeersituaties lastig zijn. De kans dat jij in één het examen haalt neemt zo aanzienlijk toe. Iedere rijles ontvang je duidelijke instructies en behandelen we een specifiek onderdeel.

Rijschool Zoetermeer
Rijschool Zoetermeer

Leervorderingen bekijken met de Rijles App

Tijdens de rijopleiding leer je hoe je moet autorijden, maar misschien nog wel belangrijker is dat onze rijschool je leert hoe je moet reageren in lastige situaties. Via onze rijles app kun je altijd en overal inzien wat je sterke en minder sterker punten zijn. De examinator let vooral op hoe jij als beginnende bestuurder reageert bij bijzondere verrichtingen of situaties. Door dit in de rijles te oefenen zal je altijd rustig en veilig blijven deelnemen aan het verkeer. De rijles app bevat coachende en persoonlijke feedback van de rijinstructeur.

Je kan de app downloaden via Google PlayStore of via Apple op de App Store.

Kenmerken van Rijschool 2thePoint te Nootdorp

Bij 2thePoint kan iedereen zijn rijbewijs halen. Wij verzorgen rijlessen aan beginnende bestuurders die hun rijbewijs nog moeten halen. Maar ook aan mensen die het rijbewijs al in bezit hebben en behoefte hebben aan het opfrissen van de vaardigheden. Tijdens onze opfriscursus helpen onze instructeurs je zodat je weer met vertrouwen kan deelnemen aan het verkeer. Mensen met faalangst of spanningen krijgen de extra aandacht die nodig is. Onze rijschool is naast gebruikelijke rijlessen ook gespecialiseerd in het begeleiden van faalangstige en oudere personen. Onze aanpak is altijd persoonlijk en afgestemd op de persoonlijke behoefte van de leerling. Jong of op leeftijd? Je krijgt altijd professionele feedback op een rustige en prettige manier.

Lesauto
2thePoint Balon

Zijn jullie écht persoonlijk?

Ook bij onze rijschool in Nootdorp hanteren wij een persoonlijk aanpak. Door de persoonlijke aandacht die wij aan onze leerlingen schenken weten we meestal of er iets speelt en welke drijfveren iemand heeft. Omdat je veel in de lesauto zit is een goede klik met de instructeur echt key! Wanneer wij merken dat een bepaalde aanpak niet werkt dan passen wij de rijopleiding en onze aanpak aan. Iedereen heeft weleens een slechte dag en even geen motivatie om rijles te volgen. Ook dan zetten onze instructeurs net een stapje extra zo bereiken jullie samen altijd jouw doel.

Het rijlesgebied van Rijschool Nootdorp

Wij lessen in veel meer regio’s, onze rijschool in Nootdorp is ook actief in Benthuizen en Zoetermeer. Je hebt ook een grote kans dat je één van onze lesauto’s ziet rijden in Hazerswoude-Dorp en Leidschenveen. Sinds enkele jaren geven wij ook rijlessen in Moerkapelle en Bleiswijk.

Jouw woonplaats niet gevonden? Neem dan contact op met ons dan kijken we samen of het mogelijk is om toch rijles te volgen bij rijschool 2thePoint.

Lesautos