Rijschool Rijswijk met hoge slagingskans

Met onze rijschool Rijswijk verzorgen wij iedere dag professionele rijlessen voor jong en oud. Ben je op zoek naar een goede autorijschool in Rijswijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij ondersteunen jou graag bij het behalen van het rijbewijs. Onze rijschool Rijswijk maakt onderdeel uit van Rijschool 2thePoint en is lid van diverse brancheverenigingen zoals BOVAG. Hierdoor ben jij altijd verzekerd van kwaliteit, goed opgeleide rijinstructeurs en actuele lesmethodes. Wij hebben inmiddels veel tevreden oud-leerlingen mogen begeleiden naar het roze pasje.

Wanneer je start met de rijopleiding leren wij jou alle onderdelen die nodig zijn voor het CBR-examen. Buiten het feit dat je tijdens iedere rijles veel kennis zal op doen vinden wij het vooral belangrijk dat je altijd en bij iedere handeling bewust bent van de verkeersveiligheid. In onze gedegen aanpak staan verkeersveiligheid en het inschatten van verkeerssituaties altijd centraal.

Autorijles nodig? Kies voor een proefles!

Autorijles is bij onze rijschool in Rijswijk is dichterbij dan je denkt. Zo maak je vrijblijvend een afspraak voor een proefles van 75 minuten. Tijdens de proefles neemt de rijinstructeur extra de tijd om een inschatting te maken van jouw rijvaardigheid en motoriek. Ook ontvang je een persoonlijk advies voor de vervolgopleiding. Wanneer je vervolgens kiest voor een rijopleiding bij onze rijschool ontvang je de gemaakte kosten voor de proefles retour!

Direct aanmelden?

 
 
BOVAG Rijschool 2thePoint

Waar moet je op letten?

Eindelijk is het moment daar! Je gaat starten met rijlessen nemen en bent nu op zoek naar een goede autorijschool in Rijswijk. Maar welke rijschool moet je kiezen? Alle rijlessen zijn toch hetzelfde? Niets is minder waar, we benoemen graag enkele aandachtspunten zodat jij een goede afweging kunt maken.

 1. Het slagingspercentage van een rijschool
  Het slagingspercentage van de autorijschool kan helpen bij het maken van goede keuze, maar let op dit zegt niet alles. Een autorijschool in Rijswijk met slechts 5 examens per jaar is natuurlijk geen representatief percentage, let dus ook goed op het aantal examens.
 2. Beoordelingen van klanten
  Wanneer je een autorijschool in Rijswijk op het oog hebt, vraag dan mensen uit jouw omgeving of zij ervaring hebben met de rijschool. Wat schrijven oud-leerlingen over de rijschool, bezoek ook onafhankelijke beoordeling pagina’s zoals klantenvertellen.nl
 3. Prijs-kwaliteitsverhouding
  Kijk goed naar de prijzen die worden genoemd voor een rijopleiding of een rijlespakket. Hoeveel lessen heb je daarvoor?  Hoe lang duren die lessen? Hoe is het pakket opgebouwd? Autorijscholen met lage tarieven doen concessies in kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Een goede autorijschool heeft altijd voldoende klanten, nette moderne auto’s en goed opgeleide professionele medewerkers.
 4. Branchevereniging = Zekerheid
  Rijscholen die aangesloten zijn bij een gerenommeerde branchevereniging behoren tot de top van de rijscholen. Deze autorijscholen moeten zich aan strenge regels houden en worden jaarlijks gecontroleerd op betrouwbaarheid, financiële gezondheid en professionaliteit van hun medewerkers. Onze rijschool is bijvoorbeeld aangesloten bij BOVAG en voldoet altijd aan alle strenge normen.
 5. Kies eerst voor een proefles!
  Een betrouwbare rijschool heeft niets te verbergen! Moet je verplicht een rijlespakket afnemen? Ons advies is om dat niet te doen kies altijd voor een proefles zo weet je waar je aan toe bent en of je een klik hebt met de rijschool en instructeur.

Autorijschool Rijswijk, wat doet Rijschool 2thePoint anders?Rijschool Francies

Naast onze professionele houding, goed onderhouden lesauto’s en enorme drive om jou te laten slagen zetten wij ook unieke en moderne technieken in. Zo maken wij gebruik van een cameravolgsysteem, drone beelden en bewezen lesmethodes. Wij houden niet van gebakken lucht. Jouw doel is altijd onze opdracht en dit bereiken wij samen. Via onze leerling portaal kun je makkelijk alle rijlessen inplannen of vragen stellen, uiteraard is iedere medewerker van 2thePoint beschikbaar om jou van persoonlijk advies te voorzien. Onze rijschool heeft een BOVAG certificering, dit krijg je als autorijschool niet zomaar. Uitdaging daar houden wij van, voor onszelf maar ook voor onze leerlingen. Rijlessen zullen nooit saai of hetzelfde zijn, je leert altijd iets nieuws met plezier.

Blije referenties Rijschool RijswijkRijschool Rijswijk

Iedere dag zijn wij trots op onze (oud-)leerlingen, medewerkers en het gezamenlijke resultaat. Toch leren wij iedere dag en zijn daarom blijvend benieuwd naar de mening van onze klanten. Alle feedback waarderen wij en wenden wij aan om onze autorijschool verder te verbeteren. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op klantenvertellen.nl, Facebook en/of Google. Laat je inspireren en overtuigen door onze (oud-)leerlingen en neem een vrijblijvende proefles.

Wil je nog iets vragen?

Welke vraag of twijfel je hebt laat het ons weten! Wij verwelkomen je graag bij Rijschool Rijswijk zodat we jou kunnen begeleiden naar het rijbewijs. Het 2thePoint team staat altijd klaar voor al jou vragen! Telefonisch aanmelden kan via  079 – 888 80 01 of online via onze aanmeldpagina.