Rijschool Ter Aar

Rijschool Ter Aar 2thePoint, bent u op zoek naar rijlessen in Ter Aar? Onze autorijschool verzorgt ook autorijlessen in Ter Aar. Onze rijschool is aangesloten bij BOVAG, en wij bieden naast een complete rijopleiding en lesplan ook individuele begeleiding aan, bijvoorbeeld voor het overwinnen van rijangst of voor het volgen van een opfriscursus. Wij geven dagelijks rijles op meerdere locaties.

Rijschool Zoetermeer

Lesmethode autorijschool

De rijinstructeur kent de lokale omgeving in Ter Aar, maar ook het CBR examengebied in de omgeving van Leiden is plek waar je regelmatig tijd zal doorbrengen. Naast onze lesmethode bereiden we jou voor op alle verkeerssituaties.

Rijles proberen?

Vrijblijvende een proefles volgen kan tegen gereduceerd tarief. Tijdens deze volwaardige autorijles van 75 minuten ontvang je een persoonlijk advies waarbij wij jouw rijtalent laten meewegen in het uiteindelijke advies. Kies je ervoor om bij Rijschool Ter Aar een rijopleiding te volgen? Dan is de proefles zelfs volledig gratis.

Rijschool Logos

Rijschool Ter Aar

Ik was best nerveus toen ik begon met rijlessen maar Francies legt alles heel erg duidelijk en rustig uit en zal je heel goed op je gemak stellen.

Rijschool Ter Aar - meisje

Altijd super gezellige en leerzame rijlessen! Via de rijles app kan je alles volgen over je voortgang en alle geplande rijlessen zien, super handig!

In 3 stappen naar jouw rijbewijs

Stap 1: Jouw eerste rijles

Spannend! Je maakt kennis met de rijinstructeur en de rijopleiding is nu echt begonnen. Nadat alle instructies zijn gegeven en al jouw vragen zijn beantwoord start je direct met het persoonlijke lesplan en autorijden.

Stap 2: Persoonlijk lesplan

Iedere rijles nemen wij vooraf en gestructureerd de leerdoelen met je door. Afhankelijk van de rijvaardigheid, het kennisniveau en aandachtspunten werken jij en de rijinstructeur samen naar het einddoel van de rijles.

Stap 3: Het praktijkexamen!

Na het volgen van onze rijopleiding ben je er klaar voor! Je hebt onze proefexamens met goed resultaat behaald en je bent aangemeld bij het CBR. Wij zetten samen de laatste puntjes op de i en gaan ervoor!

Hoog slagingspercentage

Het slagingspercentage van een rijschool zegt iets over de geleverde kwaliteit. Bij een rijschool die is aangesloten bij de branchevereniging BOVAG weet je zeker dat ze bovengemiddeld presteren. Neem alvast ook een kijkje op onze pagina met beoordelingen van leerlingen en laat je overtuigen.

Binnen 10 dagen het rijbewijs halen?

Snel het rijbewijs halen tijdens een spoedopleiding? Wij verzorgen maatwerk rijopleidingen die intensief zijn. Je leert in hoog tempo veilig autorijden, bij onze rijschool hanteren wij minimaal 4u rijles per dag.

De voordelen van Rijschool Ter Aar

✅ Hoog slagingspercentage

✅ Aangesloten bij branchevereniging

✅ Vaste rijinstructeur

✅ Gratis uitgebreide proefles

✅ Gratis herexamen bij complete rijopleiding

✅ Moderne en nette lesauto’s

✅ Flexibele lestijden

Hoeveel rijlessen heb je nodig?

Voor iedere leerling is dit anders. Tijdens onze proefles krijg je eerlijk en persoonlijk advies. Wil je toch alvast een indicatie dan is volgens het CBR onderstaande tabel realistische inschatting:

Type leerling                 Aantal rijlessen (rijles van 60 minuten)

Wonderkind                    15 tot 20 lessen

Vlotte leerling                 20 tot 30 lessen

Gemiddelde leerling       30 tot 40 lessen

Onervaren leerling         40 tot 50 lessen

Meld je vrijblijvend aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Toestemming

Onze leerlingen blij maken.

“Deskundige en relaxte rijschool!”

De rijlessen waren altijd leuk en mijn vaste rijinstructrice was echt onwijs relaxed! Tijdens mijn proefles merkte ik direct al dat ik bij een professionele rijschool terecht was gekomen. Tijdens mijn rijopleiding heb ik nooit getwijfeld of ik het zou gaan halen en uiteindelijk ben ik in 1x geslaagd!

Sophie, Ter Aar

Review-Rijschool

“Super gezellig, leerzaam en vertrouwd”

Mijn rijlessen bij 2thepoint waren altijd gezellig, leerzaam en vertrouwd. We kletste altijd over van alles! Dat schepte een band En voelde ik mij erg op mijn gemak! Altijd bleef ze rustig en vertelde ze hoe de situatie anders of beter had gemoeten. Dit gebeurde nooit op een botte of vervelende manier!

Demi, Benthuizen

Review-Rijschool

“In 1 keer geslaagd zonder extra lessen”

Titel zegt het eigenlijk al. Altijd gezellige en goede lessen, ik had zelf een lessenpakket van 45, om er zeker van te zijn dat ik genoeg ervaring op zou doen. Nooit te laat opgehaald en altijd stipt op tijd dus makkelijk plannen. Bij vragen altijd een snelle reactie en goede uitleg, niets over te klagen dus.

Joris , Zoetermeer

Review-Rijschool

Vragen?

Het kan natuurlijk zijn dat we niet al jouw vragen hebben beantwoord.
Bij Rijschool Ter Aar denken we graag mee en hebben een overzicht met veelgestelde vragen samengesteld. Uiteraard kun je ook altijd contact met ons opnemen.

Wij geven ook rijles in:
Rijschool Zoetermeer, Rijschool Leimuiden, Rijschool Alphen aan den Rijn, Rijschool Ter Aar, Rijschool Langeraar, Rijschool Woubrugge, Rijschool Rijnsaterwoude.

Kijk hier voor alle locaties en rijscholen.