Rijschool Woubrugge

Bij Rijschool Woubrugge streven we naar meer dan alleen begeleiding tijdens het rijden. Ons gemeenschappelijke doel is helder: we willen jou helpen om je rijbewijs te behalen!

✅ Altijd een instructeur die bij jou past!
✅ Hoog slagingspercentage
✅ Moderne en nette (rookvrije) lesauto’s
✅ Flexibele lestijden die je zelf kunt inplannen
✅ Aangesloten bij brancheverenigingen
✅ Gratis uitgebreide proefles
✅ Gratis herexamen bij een complete rijopleiding

Autorijschool 2thePoint in Woubrugge heeft tweemaal op rij de Top Score onderscheiding in ontvangst mogen nemen. Dit maakt ons de #1 rijschool in de regio!

Award rijschool woubruggeRijschool logos

Bron: Trustoo

Proefles aanvragen

Vul de gevraagde gegevens in voor een GRATIS proefles!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Ik zoek een betrouwbare rijschool met een goede reputatie.

Als jе al ееn rijbеwijs hеbt, zijn еr tallozе voordеlеn. Hеt vеrschaft jе vrijhеid, maakt jе onafhankеlijk van andеrеn еn vеrgroot jе kansеn als jе wеrk zoеkt. Maar wat is nu dе juistе rijschool voor jou? Eеn goеdе indicator is hеt slagingspеrcеntagе. In dat opzicht zit jе bij Rijschool Woubrugge goеd. Ons slagingspеrcеntagе is zееr hoog, еn daar zijn wе trots op. Hеt is dan ook gееn toеval dat wе aanbiеdеn om dе kostеn van jе ееrstе hеrеxamеn op ons tе nеmеn.

✅ Gratis en vrijblijvende proefles
✅ Hoog slagingspercentage
✅ Gegarandeerd kwaliteit

Als jе al in hеt bеzit bеnt van ееn rijbеwijs, pluk jе daar dе vruchtеn van. Hеt opеnt dе dеurеn naar vrijhеid, maakt jе onafhankеlijk van andеrеn еn vеrgroot jе kansеn op dе arbеidsmarkt. Maar wеlkе rijschool past hеt bеstе bij jou? Eеn goеdе maatstaf is hеt slagingspеrcеntagе. In dat opzicht zit jе goеd bij Autorijschool 2thePoint. Wе zijn trots op ons buitеngеwoon hogе slagingspеrcеntagе, еn dat is niеt voor niеts. Wе biеdеn zеlfs aan om dе kostеn van jе ееrstе hеrеxamеn voor onzе rеkеning tе nеmеn. Dat is pas vеrtrouwеn in jouw succеs op dе wеg!

Rijschool Alphen geslaagde jongen

Met wat kunnen wij je helpen?

Hieronder kan je de opleidingen zien waarmee wij je van dienst kunnen zijn.

Opfriscursus

Opfriscursus

  • Extra aandacht voor onderdelen naar keuze
  • Weer zelfverzekerd achter het stuur
  • Overwin je angsten

Meer informatie

Rijlessen

Rijlessen

  • Rijbewijs voor personen vanaf 16,5 jaar.
Geslaagde leerling rijles Woubrugge

Autorijschool 2thePoint – Jouw rijschool in Woubrugge en omgeving

Bij ons vind je de meest voordelige tarieven voor rijlessen die specifiek gericht zijn op examenvoorbereiding. We hebben altijd lespakketten die op maat zijn gemaakt voor jouw behoeften, en je hebt de mogelijkheid om ze gemakkelijk in termijnen te betalen bij Rijschool Woubrugge.

✅ Altijd een flexibele instructeur in de buurt
✅ Een persoonlijk lesplan
✅ Direct beginnen (vanaf 16,5 jaar)

Je bent uiteraard niet verplicht om complete pakketten af te nemen. Je kunt ook kiezen voor individuele lessen, maar dan mis je wel het voordeel van een pakket. Bovendien kan het voorkomen dat je extra lessen nodig hebt, bijvoorbeeld als bepaalde aspecten van het autorijden wat uitdagender voor je zijn. Om je toch zo voordelig mogelijk te helpen, betaal je bij ons nooit meer per lesuur dan wat wij bij aanvang hebben afgesproken.

Losse rijlessen en voordelige pakketten

Kies bij Autorijschool 2thePoint voor losse lessen of voordelige pakketten. Wij bieden vervolgpakketten aan om extra lessen goedkoper te maken. Profiteer van onze pakketvoordelen en betaal in termijnen.

€ 60,- Voordeel
FlexPoint 15
810,-
Gratis proefles
15 x rijles à 60 min.
Toegang tot app
Gespreid betalen
€ 85,- Voordeel
FlexPoint 20
1060,-
Gratis proefles
20 x rijles à 60 min.
Toegang tot app
Gespreid betalen
€ 120,- Voordeel
FlexPoint 25
1300,-
Gratis proefles
25 x rijles à 60 min.
Toegang tot app
Gespreid betalen
€ 390,- Voordeel
Premium 25
1810,-
Gratis proefles
25 x rijles à 60 min.
Incl. tussentijdse toets
Incl. praktijkexamen
Toegang tot app
Gespreid betalen
€ 455,- Voordeel
Premium 35
2295,-
Gratis proefles
35 x rijles à 60 min.
Incl. tussentijdse toets
Incl. praktijkexamen
Toegang tot app
Gespreid betalen
€ 540,- Voordeel
Premium 45
2760,-
Gratis proefles
45 x rijles à 60 min.
Incl. tussentijdse toets
Incl. praktijkexamen
Toegang tot app
Gespreid betalen

Begin nu met je rijlessen bij Autorijschool 2thePoint in Woubrugge.

Bij Autorijschool 2thePoint staat jouw veiligheid en succes centraal. Ons doel is om je op een verantwoorde en effectieve manier voor te bereiden op het behalen van rijbewijs B. Onze ervaren instructeurs begeleiden je in een stimulerende en leerzame omgeving, wat resulteert in een opvallend hoog slagingspercentage. Met rijbewijs B op zak heb je de vrijheid om auto’s tot 3500 kg te besturen.

Bij ons vind je altijd:
✅ een lespakket op maat
✅ de mogelijkheid om gespreid te betalen
✅ scherpe tarieven

Autorijschool 2thePoint biedt examengerichte rijlessen aan die specifiek gericht zijn op het behalen van je B-rijbewijs. Onze leerlingen, inclusief degenen die elders eerder hebben geoefend, hebben aangegeven verbeteringen te ervaren in de kwaliteit van de rijlessen. Je kunt vertrouwen op onze ervaren instructeurs om je te begeleiden bij het beheersen van het schakelen in een handgeschakelde auto. Met geduldige begeleiding, nuttige tips en trucs zul je snel vertrouwd raken met deze vaardigheid. Wees gerust, vertrouw op ons, en bovenal, geloof in je eigen kunnen!

Groen autorijles geslaagd

“Prettige rijschool!”

Mijn instructrice was echt geweldig! Tijdens de autorijlessen heb ik niet alleen enorm veel geleerd, maar heb ik ook ontzettend veel plezier gehad. Gedurende de hele rijopleiding heb ik mij altijd zelfverzekerd gevoeld. Ik ben klaar om veilig en vol zelfvertrouwen de weg op te gaan.

Merel, Woubrugge

Review-Rijschool

“Gewoon goed!”

Gewoon een hele goede rijschool. Vanaf het moment dat ik mijn proefles nam, wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt. Ik kon makkelijk mijn lessen inplannen via de app. Vriendelijke mensen die echt met veel plezier lesgeven. Hun geduld en professionele begeleiding hebben me enorm geholpen.

Joey, Roelofarendsveen 

Review-Rijschool

“In 1 keer geslaagd”

Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik een geweldige ervaring heb gehad bij deze rijschool. De combinatie van efficiënte planning, vriendelijke instructeurs en een positieve sfeer maakte mijn reis naar het behalen van mijn rijbewijs buitengewoon aangenaam. Nogmaals bedankt!

Sander, Leimuiden

Review-Rijschool

Onze lesmethode

Wat maakt onze autorijschool dan zo bijzonder? Naast onze ervaren instructeurs, goed onderhouden lesauto’s en persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat jij altijd perfect bent voorbereidt en met succes het CBR-rijexamen kan afleggen.

Gratis proefles

Bij Rijschool Woubrugge bieden we een proefles aan zonder enige verplichting, tegen een sterk gereduceerd tarief, zonder verborgen voorwaarden. Gedurende deze 75 minuten durende proefles ontvang je persoonlijk advies op basis van jouw rij potentieel. Als je na de proefles besluit om bij ons je rijopleiding te starten, is de proefles volledig kosteloos.

Rijschool Logos

Rijschool Woubrugge

Ik was best nerveus toen ik begon met rijlessen maar Francies legt alles heel erg duidelijk en rustig uit en zal je heel goed op je gemak stellen.

Rijschool-woubrugge-leerling

Altijd super gezellige en leerzame rijlessen! Via de rijles app kan je alles volgen over je voortgang en alle geplande rijlessen zien, super handig!

In 3 stappen naar jouw rijbewijs

Stap 1: Jouw eerste rijles

Spannend! Je maakt kennis met de rijinstructeur en de rijopleiding is nu echt begonnen. Nadat alle instructies zijn gegeven en al jouw vragen zijn beantwoord start je direct met het persoonlijke lesplan en autorijden.

Stap 2: Persoonlijk lesplan

Iedere rijles nemen wij vooraf en gestructureerd de leerdoelen met je door. Afhankelijk van de rijvaardigheid, het kennisniveau en aandachtspunten werken jij en de rijinstructeur samen naar het einddoel van de rijles.

Stap 3: Het praktijkexamen!

Na het volgen van onze rijopleiding ben je er klaar voor! Je hebt onze proefexamens met goed resultaat behaald en je bent aangemeld bij het CBR. Wij zetten samen de laatste puntjes op de i en gaan ervoor!

Hoog slagingspercentage

Het slagingspercentage van een rijschool zegt iets over de geleverde kwaliteit. Bij een rijschool die is aangesloten bij de branchevereniging BOVAG weet je zeker dat ze bovengemiddeld presteren. Neem alvast ook een kijkje op onze pagina met beoordelingen van leerlingen en laat je overtuigen.

Liever binnen 10 dagen je rijbewijs halen?

Kies dan voor onze spoedopleiding op maat. Zo haal je binnen 10 dagen het rijbewijs. Tijdens deze intensieve rijopleiding leer je in raptempo alle kneepjes van het veilig autorijden. Tijdens deze rijopleiding volg je minimaal 4u rijles per dag.

Rijschool Zoetermeer

Hoeveel rijlessen heb je nodig?

Voor iedere leerling is dit anders. Tijdens onze proefles krijg je eerlijk en persoonlijk advies. Wil je toch alvast een indicatie dan is volgens het CBR onderstaande tabel realistische inschatting:

Type leerling                 Aantal rijlessen (rijles van 60 minuten)

Wonderkind                    15 tot 20 lessen

Vlotte leerling                 20 tot 30 lessen

Gemiddelde leerling       30 tot 40 lessen

Onervaren leerling         40 tot 50 lessen

Autorijschool 2thePoint – dé rijschool in Woubrugge en omgeving

Ben je woonachtig in Woubrugge of in de nabij gelegen plaatsen en wil jij graag je rijbewijs halen? Dan zit je goed bij Autorijschool 2thePoint! Hieronder kan je de plaatsen zien waar wij actief zijn.

Alphen aan den Rijn
Benthuizen
Hazerswoude-Dorp
Zoetermeer
Roelofarendsveen
Leimuiden
Rijnsaterwoude
Ter Aar
Woubrugge
Langeraar
Google Maps Woubrugge