Rijschool Zoetermeer

Rijschool-zoetermeerJe zoekt een rijschool in Zoetermeer die naast een professionele aanpak ook zorgt voor een vlotte route naar jouw rijbewijs? Dan ben je bij onze Rijschool Zoetermeer aan het juiste adres! Onze rijschool maakt alleen gebruik van bewezen en actuele lesmethodes die wij jaarlijks her-certificeren door bijscholing van onze rijinstructeurs. Wij hanteren geen lange wachtlijsten waardoor je direct kan starten met het behalen van jouw rijbewijs. Zoek je een rijschool die je kan laten slagen met hoge spoed dan is onze spoedcursus zeker iets voor jou, onze gespecialiseerde rijinstructeurs begeleiden je 10 dagen intensief zodat je op de 10e dag het CBR rijexamen kan afleggen.

Woon je in Zoetermeer of vlakbij en zoek je een goede rijschool in de buurt voor jouw rijlessen dan laten we je graag kennis maken met onze rijschool Zoetermeer. Het maken van een proefles kan heel eenvoudig via onze aanmeldpagina.

Autorijschool Zoetermeer

Rijschool Zoetermeer, ben je toch nog niet zeker van je zaak?

Wist je dat onze rijschool is aangesloten bij BOVAG Garantiefonds Rijscholen,
hierdoor ben je extra verzekerd en kun je rekenen op gegarandeerde kwaliteit.

Zo ligt het slagingspercentage van een rijschool die is aangesloten bij BOVAG altijd boven het regiogemiddelde en ontvang je altijd een lesovereenkomst waarin precies staat wat je hebt afgesproken met onze rijschool. Twijfel je nog? Kijk ook eens bij onze beoordelingen op Facebook en oud-leerlingen die via onze rijschool hun rijbewijs hebben gehaald.

Rijschool Zoetermeer met voordelige rijlespakketten

Via onze rijschool kun op verschillende manieren leren autorijden, zo heb je de keuze uit diverse rijlespakketten. Ons meest verkochte rijlespakket is Point 35 en bevat 35 rijlessen en een praktijkexamen. Heb je al eerder lessen gevolgd en ben je opzoek naar extra lessen dan kun je via onze rijschool een voordelig lespakket aanschaffen. Wat je ook kiest een rijlespakket is altijd extra voordelig.

Rijschool Zoetermeer heeft speciale faalangstbegeleiding

Onze rijschool is gespecialiseerd in het begeleiden van faalangstige leerlingen.
De reguliere rijlespakketten zijn geschikt voor faalangstbegeleiding en kunnen worden uitgebreid met een officieel CBR faalangstexamen.

Neem contact op met onze Rijschool Zoetermeer

Wat je ook besluit te doen, wij hopen je te mogen verwelkomen bij onze rijschool zodat we samen een leuke, vlotte en vooral succesvolle route gaan rijden richting jouw rijbewijs!

Telefonisch aanmelden kan via  079 – 888 80 01 of online via onze aanmeldpagina.

Rijschool Zoetermeer, veilige en leuke rijlessen met BOVAG garantie!