Je zoekt een Rijschool in Zoetermeer?

Je hebt besloten dat je graag je rijbewijs wilt halen en zoekt nu naar een rijschool in Zoetermeer die jou daarbij gaat helpen. Maar wanneer weet je nou dat je een goede rijschool gevonden hebt? Bij welke rijschool krijg je lessen voor een mooi tarief, zonder dat de lessen aan kwaliteit inboeten?

Zoek vanaf nu niet verder, want rijschool Zoetermeer heeft alles in huis om jou op een professionele, maar ontspannen wijze naar je rijexamen te begeleiden. Onze instructeurs maken gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van rij-instructie, om zo de beste kwaliteit te garanderen. Zij weten daarnaast de rijlessen ook tot een fijne, prettige ervaring te maken, waarbij professioneel, maar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Door deze combinatie van kennis, ervaring en een positieve houding ervaren leerlingen ons als een van de betere rijscholen.

Rijschool Zoetermeer

BOVAG-garantie

Je wilt ongetwijfeld fijne rijlessen voor een scherp tarief, maar met die twee dingen alleen ben je er nog niet. Je wilt ook zekerheid op het gebied van veiligheid, garantie en kwaliteit. Kortom, is de rijschool van jouw keuze betrouwbaar en transparant? Om je die zekerheid te kunnen bieden, zijn wij aangesloten bij het BOVAG Garantiefonds Rijscholen. Dat houdt in dat wij voldoen aan de negen kwaliteitseisen die de BOVAG aan rijscholen stelt en dat al onze instructeurs aantoonbaar van onbesproken gedrag zijn. Daarnaast heeft een rijschool die bij de BOVAG is aangesloten altijd een slagingspercentage dat rond het gemiddelde van de regio ligt. Onze rijschool Zoetermeer heeft zelfs een slagingspercentage dat beduidend hoger ligt dan dat.

Rijschool-zoetermeer-bovag
Spoedopleiding

Heb je niet zoveel tijd en wil je graag snel je rijbewijs in je zak kunnen steken? Ook dan ben je bij onze rijschool Zoetermeer aan het goede adres. Wij bieden namelijk ook spoedcursussen aan, waarbij je de benodigde theoretische kennis in korte tijd eigen maakt en je meer dan voldoende praktijkervaring opdoet. In tien dagen word je klaargestoomd door een gespecialiseerde instructeur, die jou intensief begeleidt. Uiteraard worden ook tijdens deze lessen de nieuwste methodes gebruikt, om jou veilig, vlot en vol vertrouwen de weg op te laten gaan. Op de tiende dag doe je examen bij het CBR. Hopelijk ben je daarna in het bezit van je rijbewijs, waarna je als zelfstandig bestuurder van een auto nog veel veilige kilometers kunt maken.

Faalangst

Elk mens is wel eens angstig, maar soms is angst zo groot dat hij verlammend wordt. Dan is er sprake van faalangst. Veel mensen met faalangst vinden de stap om rijlessen te nemen erg groot, maar bij onze rijschool Zoetermeer hebben de instructeurs ruimschoots ervaring met het begeleiden van mensen die bang zijn om te falen. Faalangst hoeft dus absoluut geen belemmering te zijn voor het halen van je rijbewijs en onze reguliere pakketten zijn bij uitstek geschikt voor lessen met faalangstbegeleiding. Vertel ons wat jij nodig hebt en wij houden daar rekening mee. Onze instructeurs zijn erop getraind om ervoor te zorgen dat jij zelfverzekerd achter het stuur komt te zitten en om je voor te bereiden op het speciale faalangstexamen bij het CBR. Dus zoek jij een rijschool in Zoetermeer, die wel raad weet met faalangst? Neem dan vandaag nog contact op.

Pakketten

Natuurlijk kun je bij rijschool Zoetermeer ook terecht voor reguliere lessen. Je kunt uiteraard losse lessen boeken, maar het is altijd voordeliger om een pakket aan te schaffen. Onze pakketten zijn zeer uitgebreid en bevatten een complete rijopleiding. Je krijgt naast een vaststaande hoeveelheid lessen een tussentijdse toets, zodat je alvast kunt snuffelen aan hoe het CBR-examen er aan toe gaat. Elk pakket bevat verder gratis toegang tot digitale theorielessen, is inclusief een praktijkexamen en als je dan onverhoopt zakt, krijg je als pleister op de wonde een gratis herexamen.

Ons meest gekozen pakket is het Point 25 pakket, maar als je niet zeker weet welk pakket je moet nemen, kun je er altijd voor kiezen een proefles aan te vragen.

Proefles

Een proefles is een eerste instructieles van maar liefst 90 minuten. Tijdens deze proefles zet je je eerste stappen als chauffeur van een personenauto en kijken we samen met jou wat jij nodig hebt om je rijbewijs te kunnen halen. Door jarenlange ervaring kunnen wij goed zien hoe snel iemand aanwijzingen oppakt en feeling met de auto krijgt. Op basis van deze proefles kunnen wij je goed adviseren welk pakket het beste bij jou past. Een proefles bij onze rijschool Zoetermeer is dus altijd een uitstekende basis om je keuzes op te bepalen. Een proefles is geheel vrijblijvend en kost maar 45 euro!

Twijfel je nog?

Misschien heb je nog net wat meer informatie nodig bij het bepalen wat voor jou de beste rijschool in Zoetermeer is. Hoge slagingspercentages en BOVAG-garantie zijn zeker mooi, maar wellicht wil je eerst eens lezen wat anderen vinden van de rijlessen die ze hebben gehad bij onze rijschool. Dat snappen we helemaal en we verwijzen je dan ook vol trots door naar de reviews op Facebook en Klantenvertellen.nl, waar onze oud-leerlingen hun ervaringen met onze rijschool in Zoetermeer vertellen. Vanzelfsprekend zullen we altijd ons best doen bij de top te blijven behoren. Niet voor niets beoordelen oud-leerlingen ons met een 9.3.

Ons doel is altijd jou veilig en zeker de weg op te laten gaan, zowel tijdens de lessen alsook na het behalen van je rijbewijs. Wij vinden het als rijschool Zoetermeer belangrijk je op te leiden tot een zelfverzekerde chauffeur die zich met het juiste verantwoordelijkheidsgevoel in het verkeer begeeft, maar we hechten er ook waarde aan dat je met een goed gevoel kunt terugkijken op je rijlessen. Dus wacht niet langer en bel vandaag nog voor meer informatie of het maken van een afspraak!