Rijschool

RijschoolJe bent opzoek naar een rijschool in Zoetermeer die naast een succesvolle aanpak ook zorgt voor een vlotte route naar jouw rijbewijs? Dan ben je bij Rijschool 2thePoint in prima handen! Binnen onze rijschool maken wij alleen gebruik van bewezen en actuele lesmethodes die wij jaarlijks her-certificeren door bijscholing van onze rijinstructeurs. Wij hanteren wij bij onze autorijschool geen wachtlijsten waardoor je vaak direct kan starten met het behalen van jouw rijbewijs. Zoek je een rijschool die je kan laten slagen met hoge spoed dan is onze spoedcursus zeker iets voor jou, onze gespecialiseerde rijinstructeurs begeleiden je 10 dagen lang intensief zodat je op de 10e dag het CBR rijexamen kan afleggen.

Autorijschool

Heel veel Rijscholen, welke moet ik kiezen?

In Nederland zijn er enorm veel rijscholen actief, slechts een deel daarvan is aangesloten bij een erkende branchevereniging. Wist je dat onze rijschool is aangesloten bij het BOVAG Garantiefonds Rijscholen, hierdoor ben je extra verzekerd en kun je rekenen op gegarandeerde kwaliteit.

Zo ligt het slagingspercentage van een rijschool die is aangesloten bij BOVAG altijd boven het regiogemiddelde en ontvang je altijd een overeenkomst waarin precies staat wat je hebt afgesproken met de rijschool. Twijfel je nog? Kijk ook eens bij onze beoordelingen op Facebook en oud-leerlingen die via onze autorijschool hun rijbewijs hebben gehaald.

Rijschool met voordelige rijlespakketten

Je kan door middel van verschillende manieren leren autorijden, zo heb je via onze rijschool de keuze uit diverse rijlespakketten, losse lessen of een spoedopleiding. Het meest verkochte rijlespakket is Point 35 en bevat 35uur aan rijlessen en een praktijkexamen. Heb je al eerder lessen gevolgd en ben je opzoek naar extra lessen dan kun je via onze rijschool een voordelig lespakket aanschaffen. Wat je ook kiest een rijlespakket is altijd extra voordelig t.o.v van losse lessen.

Een Autorijschool met faalangstbegeleiding

Onze rijschool is gespecialiseerd in het begeleiden van faalangstige leerlingen.
De reguliere rijlespakketten zijn geschikt voor faalangstbegeleiding en kunnen worden uitgebreid met een officieel CBR faalangstexamen.

Neem contact op met onze Rijschool

Wat je ook besluit te doen, wij hopen je te mogen verwelkomen bij onze rijschool zodat we samen een leuke, vlotte en vooral succesvolle route gaan rijden richting jouw rijbewijs!

Telefonisch aanmelden kan via  079 – 888 80 01 of online via onze aanmeldpagina.

Klant ervaringen
Datum
Bericht
Hele fijne rijschool! Altijd met plezier mijn lessen kunnen volgen en de instructrice (Francies) is echt een topper. Dankjewel Francies voor al jouw hulp!
Cijfer
51star1star1star1star1star