Verkeerscentrum Zoetermeer

Home » Verkeerscentrum Zoetermeer

Verkeerscentrum Zoetermeer

Welkom bij het verkeerscentrum Zoetermeer 2thePoint, wij leren (aankomende) bestuurders veilig en met zelfvertrouwen deel te nemen aan het verkeer. Naast de reguliere rijopleiding geven wij ook les aan andere doelgroepen zoals leerlingen met faalangst, ouderen en 2todrive coaches. In ons verkeerscentrum kun je terecht voor zowel praktijk als voor het theorie-examen.

Gevestigd in Zoetermeer
Wij zijn gevestigd in Zoetermeer en geven ook les in de omliggende plaatsen. Ons verkeerscentrum is aangesloten bij de branchevereniging BOVAG, zo ben je altijd verzekerd van kwaliteit en zekerheid.

Ben je opzoek naar een goede en betrouwbare autorijschool met scherpe tarieven maak dan vrijblijvend een afspraak voor een proefles. Benieuwd wat onze klanten van ons vinden? Neem dan een kijkje op onze pagina bij klantenvertellen.nl 

Neem vrijblijvend een kijkje op onze website en scherpe tarieven of kies een vrijblijvende proefles van 90 minuten voor slechts 30,-

Graag tot ziens bij een van onze proeflessen!

Contact opnemen met Verkeerscentrum Zoetermeer 2thePoint

Wat je ook besluit te doen, wij hopen je te mogen verwelkomen bij onze rijschool zodat we samen een leuke, vlotte en vooral succesvolle route gaan rijden richting jouw rijbewijs!

Telefonisch aanmelden kan via  079 – 888 80 01 of online via onze aanmeldpagina.

Verkeerscentrum Zoetermeer2theFloor

Klant ervaringen
Datum
Bericht
In 2 keer mijn rijexamen gehaald! helemaal blij!
Cijfer
51star1star1star1star1star